Reisnieuws

Zon, zee en zweten in Oman!

Gepubliceerd: 01 okt 2007
0

Voor wie genoeg geluierd heeft aan de 1700 kilometer lange kusstrook van Oman, valt nog veel meer te doen en te beleven. Denk aan duik- snorkel- en zeiltrips in de omgeving van Muscat, Salalah en Musandam. En je vliegt nu direct met Martinair naar Oman vanaf € 362 all in!

Het landschap van Oman is uitermate geschikt voor canyoning, onder meer in Wadi Shab en Snake Canyon. Oman is ook the place to be voor bergsporten: het uitgestrekte
berglandschap biedt mogelijkheden voor onder andere hiking, trekking en caving. Voor hiking en trekking kun je terecht in het dorpje Mazara, waar je het complete gebergte tijdens een wandeling van dertien kilometer doorkruist. De mogelijkheden voor caving zijn onuitputtelijk. Oman beschikt over talloze grotten en spelonken die kunnen worden verkend, bijvoorbeeld de grot van Majlis Al Jinn ('s werelds één na langste grot), de Al Hoti/Falahi en de ongerepte Tiq grot in Salalah. Oman biedt ook uitstekende mogelijkheden voor mountainbiken. Verder kun je paardrijdtochten maken, diepzee vissen, de wierookroute volgen…..Dit alles is nog maar een tipje van de sluier!

Tijdens winterseizoen 2007-2008 starten zowel Martinair als KLM met vluchten van Amsterdam naar Muscat. Vanaf begin november tot begin december wordt Muscat door Martinair op vrijdag aangedaan. Vanaf december vliegt Martinair op twee dagen rechtstreeks naar het sultanaat. KLM vliegt vanaf december 5 keer per week naar Muscat, met een tussenstop in Koeweit.

Voor algemene informatie & brochures kijk op www.visitoman.nl
Voor het boeken van vluchten kijk op www.martinair.nl of www.klm.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.