Reisnieuws

Eerste Reisreporter gaat op stap

Gepubliceerd: 25 sep 2007
2

Donderdag is het zover: dan gaat de eerste Columbus Reisreporter op stap met een van onze eigen reisjournalisten.

In Columbus editie 8 werd bekend gemaakt dat Harmke Westervelt uit Uithuizermeeden uit vijfhonderd inzendingen is gekozen tot winnaar van de Discovery Atlas-reis. Ze reist deze donderdag als fotograaf af naar Brazilië, samen met Columbus-verslaggever Auke Hulst. Hun reportage is te bewonderen in de komende editie van Columbus! De indringende foto's van Indiase locals die Harmke inzond, gaven uiteindelijk de doorslag.

Harmke werkt in het dagelijks leven als paardentrainer voor werkgevers over de hele wereld. Op dit moment woont ze in de woestijn bij Dubai en traint ze de paarden van de sjeik. Kortom: ze is wel gewend aan nieuwe, buitenlandse situaties. Ze gaat dan ook als een echte Reisreporter op pad: bij aankomst in Brazilie is de eerste nacht geregeld, daarna wacht het avontuur.

Columbus editie 11 met Harmke's reportage ligt vanaf 30 november in de winkel.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Maverick

Door: Maverick • Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd!

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Wat super leuk dat zij gewonnen heeft..... Ik had al eens een verhaal gelezen over haar werk met paarden - heb zelf ook een paard en woon in de buurt..... Dus best grappig dat een Groningse deelneemster gewonnen heeft. Ben erg benieuwd naar haar reisreportage en wens haar veel succes en veel plezier.

Groetjes
Trijntje Medema - Delfzijl

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.