Reisnieuws

Vliegtickets voor 70.000 euro

Gepubliceerd: 14 sep 2007
0

De recente veiling van vliegtickets voor de eerste commerciële vlucht van Airbus A380 heeft maar liefst 70.000 euro opgeleverd.

Via de veilingsite eBay kocht de Australische zakenman Julian Hayward twee tickets voor het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. 25 oktober vliegt hij samen met zijn medepassagier ‘first class’ van Singapore naar Sydney.
Bron: travel.blog.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Start grootste toestel op aarde

Op vijftien oktober zal het eerste A380-toestel van Airbus eindelijk aan Singapore Airlines geleverd worden, zo werd gisteren bekend. Door problemen tijdens de productie duurde de levering langer dan verwacht.

0
Reisnieuws
Stapelbedden in economy-class

Luchtvaartmaatschappij Lufthansa overweegt om ook in economy class op lange afstandvluchten bedden aan te bieden in plaats van de oncomfortabele zetels. Als de stapelbedden er ook echt komen, gaat het om een primeur, aldus The Wall Street Journal.

2
Reisnieuws
Ga mee op 1e vlucht Airbus A380

Woensdag werd bekend dat Singapore Airlines haar tickets van de eerste commerciële vlucht met de nieuwe Airbus A380 veilt op eBay. Bezoekers krijgen de garantie dat het volledige bedrag ingezet wordt voor het goede doel.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.