Reisnieuws

National Geographic goes wild

Gepubliceerd: 22 feb 2007
0

De vraag naar ‘wildlife’ in de toeristensector is de laatste jaren explosief toegenomen. Daar springt National Geographic Channel handig op in. Ze komt per 1 maart met een nieuwe tv-zender met alle beste wildlife-documentaires: Nat Geo Wild. Binnen deze zender draait het allemaal om drie genres: de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet.

Naast het opkomende wildlife-toerisme kampen we de laatste jaren met een aantal natuurgetinte issues. Klimaatveranderingen, tsunami’s, aardbevingen en tornado’s, ze houden ons flink bezig. Ook deze zwaardere onderwerpen komen bij de nieuwe zender aan bod.

Exclusieve programma’s die via Nat Geo Wild op de buis komen zijn onder andere de populaire serie ‘Hunter Hunted’, de bekroonde natuurspecials als ‘Eye of the Leopard’ en de nieuwe serie ‘Rogue Raiders’ met Jake Willers en Infested. De Nederlands ondertitelde zender is via digitale televisie te ontvangen en komt in de plaats van Adventure One.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Vrouwenparadijs in Himalaya

Als vrouw altijd al getrouwd willen zijn met twee mannen? Op naar de Himalaya! In de volgende aflevering van BBC’s ‘Tribe’ is te zien hoe Bruce Parry ervaringen opdoet bij de Layappen in Bhutan, die doen aan ‘veelmannerij’. Voor de veran...

0
Reisnieuws
Nieuwe serie Tribe op BBC

Ontdekkingsreiziger Bruce Parry is vanaf morgen terug met zijn spraakmakende serie Tribe op BBC2. Tijdens de zes nieuwe episodes dompelt hij zich opnieuw onder in het primitieve leven van 's werelds meest bijzondere stammen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.