Reisnieuws

Eigen Lonely Planet samenstellen

Gepubliceerd: 11 jul 2007
0

Ik ga op reis en neem mee… de Lonely Planet! Een must voor elke backpacker. Maar wat als je meerdere landen gaat bezoeken? Drie van die dikke pillen in je rugzak is niet handig. Lonely Planet heeft dan ook talloze mails van reizigers ontvangen met de vraag of ze daar niet iets aan kunnen doen. De oplossing is (nu nog in een Trial versie) Pick & Mix.

Op Lonelyplanet.com stel je jouw eigen op maat gemaakte Lonely Planet samen door verschillende hoofdstukken uit verschillende boeken te kiezen die passen bij jouw reis.

Het werkt heel simpel. Je downloadt delen van de bestaande Lonely Planets en print deze zelf uit. Wat je niet nodig hebt, hoef je dus ook niet mee te sjouwen. Pick & Mix is nu nog alleen beschikbaar voor Zuid-Amerika, Midden-Amerika en de Caribbean maar Lonely Planet hoopt zo snel mogelijk de andere werelddelen ook online te zetten.

De kosten van het downloaden variëren per hoofdstuk. Je betaalt ongeveer € 1,50 tot € 4,50 per hoofdstuk dat je downloadt. Het eerste hoofdstuk van elk land (planning) is gratis te downloaden.

Bron: Travel.Blog
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.