Reisnieuws

Videoglimp van hotel

Gepubliceerd: 28 jun 2007
0

Een foto of beschrijving op de website van een hotel kan wel eens misleidend zijn. Met mooie woorden of slimme belichting zijn sommige eigenaren in staat je beeld twee sterren op te krikken. De teleurstelling bij aankomst is hierdoor vaak groot. Daar heeft de website tvtrip.com nu iets op gevonden.

Door middel van onafhankelijk geschoten filmpjes kun je via deze website een indruk krijgen van hoe het hotel er werkelijk uitziet. De site is vorige maand gelanceerd met de bestemmingen Parijs, Londen, Madrid, Brussel en Berlijn als begin. In de toekomst plannen de beheerders van tvtrip.com Barcelona, Rome, Amsterdam en Praag als nieuwe bestemmingen toe te voegen. De prijsklasse van de hotels varieert van honderd tot zeshonderd euro per tweepersoonskamer per nacht.

De filmpjes laten de diverse openbare ruimtes in een hotel zien, zoals het restaurant, een lounge of de receptie. Ook krijg je een blik in de verschillende kamers die beschikbaar zijn en de omgeving van het hotel. Zo kun je dus met een gerust hart dat bijzondere weekendje weg boeken!
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Slaap in een aquarium

Een uurtje ten westen van Stockholm ligt een typisch Zweeds rood huisje waar je in kunt logeren. Bóooring...? Echt niet!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.