Reisnieuws

Universele oplader

Gepubliceerd: 02 jul 2007
0

Een oplader voor de telefoon, een snoertje voor de iPod, een snoertje voor de PSP en ga zo maar door. Waarschijnlijk zijn meer mensen de grote hoeveelheid snoeren en opladers zat. De jonge ondernemers van FED Creations, Felix Bakker en Daan van Rees, in ieder geval wel. Daarom hebben zij de FED Charger, nu omgedoopt tot Turtle, gelanceerd.

Met slechts een ‘oplaadhuisje’ kan alle mogelijke randapparatuur worden opgeladen. Zo is er onder andere een Multi-Media Pack voor de iPod, PSP, Gamboy en Mini-USB, een Phone Pack voor de nieuwste modellen van Nokia, Samsung en Sony-Ericsson en zijn er verschillende aanvullende Connector Packs voor oude en nieuwe mobiele telefoons.

De jonge ondernemers koppelen elke keer een dierennaam aan hun innovatieve producten waarvan een deel van de opbrengst naar projecten voor het dier in kwestie gaat. Zo worden via de verkoop van de Turtle projecten voor het behoud van de schildpad gesteund.

De Turtle is verkrijgbaar bij de betere elektronica- en telecomzaken voor € 19,95
www.fedfoundation.com, www.fedcharger.com
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Tarieven buitenland omlaag

Je bent je ook vast wel eens rotgeschrokken toen je je telefoonrekening binnenkreeg vlak nadat je op vakantie was geweest. Rekeningen van honderden euros zijn geen uitzondering. Eventjes naar huis bellen met je mobiel in het buitenland is onbetaal...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.