Reisnieuws

Boekje voor vrijwilligerswerk

Gepubliceerd: 24 jun 2007
0

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in het buitenland, maar vind je het moeilijk een keuze te maken uit alle online informatie? Uitgeverij KIT, Koninklijk Instituut van de Tropen, heeft hier een boekje voor gepubliceerd: Vrijwilligerswerk in het buitenland; een vraagbaak.

Het boekje behandelt alles wat je als (aankomend) vrijwilliger moet weten. Hoe bereid je jezelf voor? Welke organisaties kun je uit kiezen? Welke vaccinaties heb je nodig? Voor antwoorden op deze vragen, interviews met ervaren vrijwilligers en een uitgebreide adressenlijst is dit boekje de perfecte start voor je vrijwilligersavontuur.

KIT draagt bij aan interculturele samenwerking en armoedebestrijding door middel van trainingen, ontwikkelingsprojecten en advisering gericht op de Tropen. De organisatie wil zo kennis en begrip tussen culturen stimuleren.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Vrijwilliger verspilt tijd en geld

Vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland is voor veel mensen een goede manier er een tijdje tussenuit te knijpen en tegelijkertijd anderen te helpen. 'Maar veel mensen realiseren zich niet dat hun bijdrage soms meer kost dan oplevert', aldus ont...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.