Reisnieuws

Lezeres wint '2e beste baan'

Gepubliceerd: 06 jan 2010
4

2009 was het jaar van droombanen. Na de droombaan op het Australische Hamilton Island, startte Netglobers.com in mei van vorig jaar de actie '2nd Chance Competition'.

Met deze wedstrijd kon je een rond-de-wereld-vliegticket inclusief reisgeld ter waarde van € 20.000 en vervolgens een betaalde baan (maximaal zes maanden) bij een Europ kantoor naar keuze winnen. Europ is gevestigd in 33 landen wereldwijd.

Wedstrijd

Columbus besteedde aandacht aan de actie via de website en de nieuwsbrief, waardoor lezeres Ellen Halfwerk zich geinspireerd voelde om te reageren op deze uitdaging. En met succes, want ze won! Een hele prestatie, want meer dan 9000 deelnemers uit 61 landen deden mee aan de wedstrijd.

Route

Naar verwachting gaat Ellen vanaf mei op reis. Haar route staat nog open, maar Ellen heeft wel al een grof idee: Aan Columbus vertelt ze: 'Ik wil graag met de Transmongolië Express, een deel van China en een deel van de zijderoute (Zuid-Oost Azië) zien en verder Japan, Nepal, Tibet, Buthan, Laos, India, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland en Stille Zuidzee bereizen.'

Doel

Ellen: 'Een doel van deze reis is om die dingen te doen die ik al heel lang wil doen, maar die ik niet doe als ik korter reis omdat ik dan vooral veel wil zien en ervaren. Dus nu wil ik tijdens deze reis ergens in Azië blijven om mij te verdiepen in yoga en meditatie. Ik wil de reis ook gebruiken om materiaal te maken voor een fotoboek met korte verhalen en/of inspirerende teksten. Genoeg plannen dus!'

Reisverslag

Ook zal ze op Netglobers.com een reisverslag bij gaan houden van haar ervaringen.

Betaalde baan

Na haar reis heeft ze bovendien recht op een betaalde baan. Hoe en waar staat nog niet vast vertelt de winnares, maar het liefst zou ze een paar maanden in Shanghai en een paar maanden op Tahiti werken.

Netglobers

De wedstrijd was een initiatief van Europ Assistance, een alarmcentrale die in ongeveer 33 landen werkzaam is. Dit bedrijf lanceerde de website Netglobers.com, waar mensen reisadviezen en reistips kunnen uploaden en lezen. Om de site onder de aandacht te brengen bij het grote publiek, werd de actie in het leven geroepen.

Blijf op de hoogte

Columbus wenst Ellen veel succes! Heb je zelf spijt dat je niet hebt meegedaan? Houd dan de Columbus website en nieuwsbrieven in de gaten, om op de hoogte te blijven van de acties die wereldwijd worden georganiseerd!Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Gratis vliegen met Ryanair

Vliegmaatschappij Ryanair geeft 1.6 miljoen gratis stoelen weg na hevig bekritiseerd te zijn geweest in een documentaire.

5

Reacties van bezoekers Reageer

felizzy

Door: felizzy • Geplaatst op

Sterker nog, ook ik zat bij de uitverkorenen waaruit de jury hun uiteindelijke winnaar kozen. 2 reisreporters in de top 5, niet slecht toch he ;-)
Succes Ellen en gefeliciteerd!

FRIEDAJANSEN

Door: FRIEDAJANSEN • Geplaatst op

Super en heel foto's maken!!!

Vagabond

Door: Vagabond • Geplaatst op

Gefeliciteerd Ellen! Ben benieuwd wat je geschreven hebt, zal eens gaan kijken op netglobers.com.

deerik

Door: deerik • Geplaatst op

Ben echt niet jaloers.... ;-)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.