Reisnieuws

KLM geeft gratis tickets weg

Gepubliceerd: 05 jan 2010
0

Altijd al een keer naar Curacao, Dubai, Madrid, Nairobi of New York gewild? Dan is nu je kans. KLM geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis van haar bestaan gratis vliegtickets weg.

In navolging van vliegtuigmaatschappijen als Ryanair en Easyjet probeert ook KLM nu nieuwe klanten aan zich te binden met een winactie. De maatschappij kickt haar bekende 'Werelddeal Weken' af door de komende dagen 2 tickets weg te geven naar vijf populaire bestemmingen.

Meedoen

Wie zich vóór 7 januari 12.00 uur inschrijft op Maakeenwerelddealmetklm.nl, dingt automatisch mee voor de tickets. Iedereen kan één keer meedoen en het is niet noodzakelijk om een ticket te kopen om kans te maken. De winnaars worden vrijdag 8 januari bekend gemaakt.

Prijsvechters

Dat KLM nu opmerkerlijkerwijs een soortgelijke actie start als de goedkope prijsvechters, betekent niet dat de maatschappij Ryanair of Easyjet achterna gaat, benadrukt KLM-directeur Gräber aan de Telegraaf. 'We gooien ons product niet te grabbel.'

Werelddeal Weken

Ieder jaar organiseert de vliegtuigmaatschappij de Werelddeal Weken, waarbij het tickets naar tachtig bestemmingen wereldwijd in de uitverkoop gooit. Zo kost een retourtje Madrid in deze periode € 99 in plaats van € 133 en betaal je voor een retour Johannesburg geen € 875, maar € 629.


De Werelddeal Weken beginnen zodra de ticketactie afloopt, op 7 januari 2010 en lopen tot de zomer.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Airline stunt: onbeperkt vliegen!

We zagen het 'al you can eat' aanbod al in restaurants en ook onze eigen NS start geregeld acties waarbij je een paar dagen onbeperkt kunt treinen. Maar in luchtverkeer? Dat is een unicum.

1
Reisnieuws
Goedkoop naar oranje New York

Vierhonderd jaar vriendschap tussen Nederland en de Verenigde Staten. Dat wordt groots gevierd in New York. Vanwege de speciale gelegenheid biedt Continental Airlines extra goedkope tickets tussen Amsterdam en The Big Apple.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.