Reisnieuws

Columbus sponsort By Any Means

Gepubliceerd: 03 jan 2010
1

Dat Columbus graag buiten de gebaande paden reist, is welbekend. Avonturier Charley Boorman doet graag hetzelfde. En wij houden van eensgezinde mensen. Daarom is Columbus partner geworden van Boorman's tv-programma By Any Means.

Charley Boorman is eigenlijk een motorman in hart en nieren. Maar wanneer hij drie continenten en 25 landen moet doorkruisen voor het National Geographic-programma By Any Means, blijft zijn ronkende duivel thuis. Want zijn reis over land en water moet gebeuren... juist ja, by any means.

Onconventionele vervoermiddelen

De Ier moet het dus hebben van de lokale beschikbare vervoermiddelen. Soms is dat de toch welbekende trein of fiets, maar in veel vaker staan er onconventioneler middelen tot zijn beschikking, zoals een tuk-tuk, een handgemaakte boot en zelfs een olifant.

Van noord naar zuid

Zijn epische tocht zal hem voeren van zijn thuishaven in Wicklow, Ierland naar het verre down-under, ofwel Sydney, Australië. Zijn enige gezelschap zijn een vriend en de cameraman. Met zijn drieen trekken ze erop uit, de wijde wereld in.

Turkije

In de eerste aflevering maakt Boorman zich thuisklaar voor de eerste etappe van zijn reis, die hem naar Turkije zal voeren.


Vanaf maandag 4 januari om 19.00 uur te zien op National Geographic Channel.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

leuke serie( heb 'm al op dvd) vanaf het midden oosten wordt het pas echt interessant.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.