Reisnieuws

Extra bagage voor vertragingen

Gepubliceerd: 22 dec 2009
0

Het winterweer zorgt er momenteel voor dat veel vluchten niet op het geplande tijdstip kunnen vertrekken. Het is verstandig om tijdens het inpakken van je koffer hiermee rekening te houden.

Het zou momenteel zomaar kunnen gebeuren dat je enkele uren of zelfs langer strandt op een luchthaven. Het barre winterweer zorgt immers voor veel vertragingen. Wanneer je genoodzaakt bent om op het vliegveld te overnachten, is een extra setje ondergoed of schone kleding geen overbodige luxe.

Onderzoek

Uit onderzoek van het Britse Staysure blijkt dat reizigers tijdens flinke vertragingen de meeste behoefte aan schoon ondergoed en gepoetste tanden hebben. Daarnaast hechten de reizigers veel waarde aan verfrissing in de vorm van deodorant en schone kleding. Make-up blijkt opvallend genoeg niet zo belangrijk.

Niet verrassend

Volgens Olivia Skee, de marketing manager van Staysure zijn de uitkomsten niet verrassend. ‘De bagage waar de reizigers niet zonder kunnen, zullen ze niet snel vergeten. Zeker in deze tijd van veel vertragingen nemen ze zelfs meer dan normaal mee.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Duizenden lege koffers

Ruim duizend koffers zijn zoek op de luchthaven van Brussel. Waarschijnlijk zijn ze gestolen of leeggeroofd tijdens de staking van bagagepersoneel in augustus.

1
Reisnieuws
Zelf bagage inchecken op Schiphol

Op Schiphol kunnen reizigers sinds afgelopen vrijdag zelf hun bagage inchecken. De luchthaven is in samenwerking met KLM een test gestart met een 'self-service baggage drop-off' systeem.

0
Reisnieuws
Koffers volladen in China!

Je kent het wel, je gaat op reis en de koffers moeten weer gepakt worden. Voor de meeste mensen zorgt dat toch wel voor (kleine) probleempjes, want wat wordt meegenomen en wat wordt thuisgelaten? Uniek op de vluchten van China Southern Airlines (C...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.