Reisnieuws

Entertainment op Schiphol

Gepubliceerd: 19 dec 2009
0

Alsof de winkeltjes, café's en ontspanningsruimtes niet voor genoeg vermaak zorgen op Schiphol, wordt er in de kerstperiode altijd nóg meer entertainment geregeld.

Traditiegetrouw is er het vaste kerstentertainment, bestaande uit de sneeuwkoningin, wensfeeën en kerstmannen die cadeautjes uitdelen. Maar dit jaar komt het vermaak ook uit een onverwachte hoek, wat de wachtende passagier als muziek in de oren zal klinken.

Verrassend

Zo kan een ongeduldige reiziger, schoonmaker of stewardess bijvoorbeeld ineens een prachtig lied ten gehore brengen. Uit emmers, sponsjes, doeken en flacons kan plotseling muziek komen en ook de beveiliger kan een gouden keeltje bezitten. Zelfs de kerstboom zou verrassend uit de hoek kunnen komen.

Speciale teams

De kerstvakantie zorgt altijd voor een grote drukte op de luchthaven. Op vrijdag 18 december, de drukste dag van de vakantie, werden rond de 131.000 passagiers verwerkt. Daarom worden speciale teams ingezet om mensen wegwijs te maken op het vliegveld en om ze te vermaken.

Eerder geopend

De Welcome Teams zorgen ervoor dat reizigers zich welkom voelen op Schiphol, wijzen hen de weg en informeren hen over de vele entertainmentmogelijkheden die de luchthaven biedt. Voor de vroegvertrekkende passagiers is een aantal horecagelegenheden en koffieverkooppunten eerder geopend.

Op tijd

Schiphol adviseert reizigers op tijd naar de luchthaven te komen. Bovendien is het verstandig de reis- en inchecktijd te verkorten door thuis via internet al in te checken. Tevens kan op Schiphol zelf gebruik gemaakt worden van de één van de vele self-service check-in balies.

Het kerstentertainment is van 18 tot en met 26 december te zien en te horen op Schiphol Airport.


Foto door: asha.reisreporter.nl


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Schiphol geheel rookvrij

Rokende reizigers op Schiphol gaan het zwaar krijgen. Vanaf 1 januari 2008 mag namelijk nergens meer op deze luchthaven de brand in een sigaretje worden gestoken. Op dit moment is het nog toegestaan om te roken binnen speciale zones in cafés en r...

2
Reisnieuws
Slaapcabines op Schiphol

Een cabine van negen vierkante meter, in een hip designjasje gestoken, waar mensen een paar uurtjes kunnen bijkomen in een comfortabel bed of zich even kunnen opfrissen in een luxe badkamer. Dat is het concept van Yotel, die begin 2008 een nieuw h...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.