Reisnieuws

VIDEO: vliegtuig WC-experiment

Gepubliceerd: 08 dec 2009
3

Een vlucht kan lang duren en tijdens de verveling komen sommige mensen op de raarste ideeën. Kan een wc aan boord een hele uitgerolde toiletrol opslurpen? Daar komen we maar op één manier achter. Uitproberen!

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: bevroren treinstation

's Werelds grootste treinstation in New York komt plotseling tot stilstand, wanneer 207 voorbijgangers vijf minuten bevriezen op de plek waar ze staan. De levende standbeelden zijn deelnemers van de organisatie Improv Everywhere die gekke situatie...

2
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Hoe breek je het ijs?

Een wandeling over de Zuidpool is al een hele avontuurlijke ervaring. Lopen over de grote witte vlakte doet een mens al snel nietig en kwetsbaar voelen. Maar stel je nou eens voor dat er dan ook nog eens een schip achter je opdoemt, dat de grond o...

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: een man met leeuwenmoed

Ja, ze zien er leuk, lief en knuffelig uit, maar iemand met een beetje verstand weet dat een leeuw geen kat is om zonder handschoentjes aan te pakken. Of toch wel?

4

Reacties van bezoekers Reageer

Pergola55

Door: Pergola55 • Geplaatst op

Don't try this on a real plane journey... dan mag je zelf de schade (verstopt toilet) betalen en kom je er voorlopig bij de betreffende maatschappij niet meer in.

Chookdee

Door: Chookdee • Geplaatst op

Die wc is indrukwekkend, maar wat dacht je van het toiletpapier?! Ultra Strong zo te zien, want ik had verwacht dat het na een paar meter al zou scheuren..

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

Hilarisch! Ik ga het meteen proberen. Vliegtuigtoiletten klinken ook altijd erg geweldadig.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.