Reisnieuws

Gratis Business Class

Gepubliceerd: 04 jun 2007
0

Altijd al eens business class willen vliegen? Dit is je kans! United Airlines heeft in juni een geweldige actie. Boek je reis naar de Verenigde Staten met United en je vliegt business class in plaats van economy. Eindelijk zit je waar je thuishoort. En ja, doe maar nog een glas champagne!

Boek tussen 1 en 10 juni een vlucht naar de Verenigde Staten met vertrek tussen 1 juli en 19 augustus en vlieg Business Class voor de prijs van Economy Class. Je vliegt van Amsterdam naar Washington D.C. of Chicago op basis van beschikbaarheid en zolang de voorraad strekt. Kan onder andere geboekt worden bij Jandoets.nl en Wereldcontact.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Start grootste toestel op aarde

Op vijftien oktober zal het eerste A380-toestel van Airbus eindelijk aan Singapore Airlines geleverd worden, zo werd gisteren bekend. Door problemen tijdens de productie duurde de levering langer dan verwacht.

0
Reisnieuws
Stapelbedden in economy-class

Luchtvaartmaatschappij Lufthansa overweegt om ook in economy class op lange afstandvluchten bedden aan te bieden in plaats van de oncomfortabele zetels. Als de stapelbedden er ook echt komen, gaat het om een primeur, aldus The Wall Street Journal.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.