Reisnieuws

Reisboekenparadijs in A'dam

Gepubliceerd: 27 mei 2007
0

Een walhalla voor reizigers: de twee bekendste reisboekhandels van Nederland, Pied à Terre en Jacob van Wijngaarden zijn gefuseerd. Alle reislustige mensen worden op hun wenken bediend in het vernieuwde pand van Pied à Terre aan de Overtoom in Amsterdam dat op 31 mei officieel haar deuren opent.

35.000 boeken staan op voorraad voor de klanten, verspreid over 400 vierkante meter. Ook vind je er 800 grote wandkaarten. De reisboekhandel heeft speciale afdelingen voor fietsers, wandelaars en klimmers. Ook seizoensgebonden kaarten behoren tot het assortiment.

Met de oppervlakte, het assortiment en de sfeer kan Pied à Terre vergeleken worden met de beroemde reisboekhandels Stanfords in Londen en Altaïr in Barcelona. Breng een bezoekje aan Pied à Terre in de voormalige bioscoop Paleis Olympia en je reiskoorts wordt zeker weten aangewakkerd!
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
A'dam in 3D op Google Earth

Nog nooit in Paleis op de Dam in Amsterdam geweest? Daar hoef je je nu niet meer druk om te maken, want je kunt het gewoon vanuit je luie stoel bekijken… Amsterdam staat binnenkort namelijk driedimensionaal op Google Earth. Bijna 170.000 gebouwen...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.