Reisnieuws

Lachend de lucht in met Ruud

Gepubliceerd: 03 okt 2009
0

Ruud de Wild, de befaamde dj van Q-music, gaat luisteraars van hun vliegangst af helpen in zijn radioprogramma.

Uit recent onderzoek blijkt dat een op de drie Nederlanders last heeft van vliegangst. Ook Ruud zelf was tot enkele jaren geleden bang om te vliegen, waardoor hij 'te veel van de wereld' heeft gemist.

Wijvenprobleem

'Het is een beetje een wijvenprobleem, waar je niet over durft te praten op feestjes', aldus de dj. 'Ik weet wat het is, maar weet ook hoe lekker het is om er vanaf te zijn.' Vandaar dat hij luisteraars de kans biedt zich aan te melden voor een instructiemiddag.

Vervolgcursus

De 'ergste' gevallen krijgen een vervolgcursus. Het is de bedoeling hen uiteindelijk lachend de lucht in te sturen. Op vrijdag 16 oktober zal tijdens een live uitzending vanuit de verkeerstoren op Schiphol bepaald worden of de cursus geslaagd is of niet.


Ook interesse? Meld je aan via Q-music.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Trein vs. vliegtuig

Op reis binnen Europa, vliegangst en geen zin om eindeloos in de auto te moeten zitten? Neem dan een keer de trein. In Nederland rijden de treinen nog niet op hele hoge snelheid, maar zodra je de grens voorbij gaat kan je met honderden kilometers ...

0
Reisnieuws
1 op 3 reizigers heeft vliegangst

De zomervakantie staat weer voor de deur. Nederlanders stappen massaal in het vliegtuig naar warmere oorden. Jij kijkt er enorm naar uit, maar veel Nederlanders hebben slapeloze nachten. Zweet, hartkloppingen en trillende benen. Voor veel mensen i...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.