Reisnieuws

Reisreporterdag groot succes

Gepubliceerd: 28 sep 2009
11

Afgelopen zaterdag organiseerde Columbus de allereerste officiële Reisreporterdag in Woerden. Ruim tachtig Reisreporters maakten kennis met elkaar en met de redactie.

Het was een stralende herfstdag, een dag om te spijbelen. Maar dat onze Reisreporters loyaal zijn, bleek wel uit de opkomst! Meer dan tachtig Reisreporters maakten hun weg naar Woerden, om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken en presentaties bij te wonen.

Presentaties

Columbus-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have gaf speciaal voor de genodigden een workshop Reisfotografie, terwijl Reisreporter van het Jaar Bowral in een andere zaal de mensen vermaakte met zijn Antarctica-avontuur. Beide presentaties werden enthousiast ontvangen.

Tijd voor praatje

Tussendoor was er natuurlijk tijd voor een praatje en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Er werd omhelsd, gelachen, reisverhalen uitgewisseld, foto's bekeken op de computers en foto's werden uitgeprint op de speciale Epson printer.

Grabbelton

De tijd ging eigenlijk te snel en na zes uurtjes was het alweer tijd om afscheid te nemen. Maar niet met lege handen: er werd gretig gebruik gemaakt van de grabbelton, waardoor iedereen met een prijsje naar huis kon. Ook Kokkeeri, die de locatie ter beschikking had gesteld, werd niet vergeten. Voor hem hadden we een speciale rugzak opzijgehouden, als dank voor al zijn moeite en inzet voor de dag.

Volgende Reisreporterdag

De dag ging te snel voorbij, volgens sommigen, die er nog een etentje aan vastplakten. En voor herhaling vatbaar, werd er alom geroepen. U roept, wij draaien. De redactie is alweer druk bezig een nieuwe dag te plannen. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte via de Nieuwskolom op Reisreporter.nl en de Reisreporter nieuwsbrief!


Was je ook aanwezig op de Reisreporterdag? Deel je ervaringen hieronder!Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

wendyve

Door: wendyve • Geplaatst op

Niet zo lang bij de club en toch de stoute schoenen aangetrokken. Erg leuk gehad. Presentaties leerzaam en voorzien van prachtig beeldmateriaal. Goeie tips opgedaan. Volgende keer weer graag ;-)

dereizigers

Door: dereizigers • Geplaatst op

Zo te lezen is het een groot succes geweest en hebben we wat gemist. We zijn pas kort lid en konden ons helaas niet meer aanmelden. We zullen proberen de volgende keer erbij te zijn (mits we niet aan het reizen zijn :-))

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

In zijn geheel een bijzonder gelsaagde dag!!! Veel geklets, veel gezwets, veel humor en erg leuk om oudebekenden en nieuwe te zien. Bedankt voor de goede organisatie. Groeten Mireille

indi

Door: indi • Geplaatst op

Leuk om te lezen en te horen dat iedereen eht zo naar zijn zin heeft gehad! Was helaas verhinderd (fotoworkshop, ook leuk). De volgende keer ben ik zeker van de partij! Groet Frank

herman m

Door: herman m • Geplaatst op

Ook wij vonden het erg gezellig om weer diverse RR's te ontmoeten. Wij kijken uit naar de volgende bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.