Reisnieuws

Op reis met de Dwarsligger

Gepubliceerd: 17 sep 2009
1

Lezen is een geliefde bezigheid op reis. Een nadeel is dat boeken zwaar zijn en veel ruimte innemen. Om dat probleem te verhelpen is er nu de Dwarsligger. Een boekje dat zes keer in een normaal boek past, maar het leesgemak niet verkleint.


De Dwarsligger is een boek wat een kwartslag gedraaid is. Daardoor ontstaat een normale bladspiegel als je hem openslaat. Het boek is acht bij twaalf centimeter groot en wordt overdwars gelezen. Dankzij het dundrukpapier weegt het bijna niets en is daarmee een ideale reispartner.

Win een Dwarsligger

Er zijn inmiddels aardig wat titels uitgegeven als Dwarsligger. De meesten daarvan zijn leuke ontspannen verhalen, maar voor de actieve reiziger heeft de uitgeverij het SAS Survival Handboek uitgebracht. Je kunt nu een Dwarsligger winnen. Bedenk welke titel jij graag zou willen lezen op broekzakformaat en misschien krijg jij het desbetreffende boek thuisgestuurd.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw boek Discovery's Ray Mears

Ray Mears, bekend van de populaire survivalprogramma’s op de BBC en Discovery Channel schrijft ook boeken en is oprichter van Woodlore, een survival opleiding.

0
Reisnieuws
Lonely Planet reageert

Het duurde even, maar Lonely Planet heeft op haar website een reactie geplaatst op het 'plagiaat-incident'. Eerder deze week liep de Australische reisgidsenuitgever een flinke deuk op. Bekend werd dat één van haar voormalige auteurs (Thomas Koh...

0
Reisnieuws
Lonely Planet pleegt plagiaat

Eén van de schrijvers van de bekende Lonely Planet boeken geeft toe dat hij een deel van zijn werk uit zijn duim heeft gezogen. Ook maakte hij zich schuldig aan plagiaat en drugshandel om zijn salaris aan te vullen.

0

Reacties van bezoekers Reageer

wuppie51

Door: wuppie51 • Geplaatst op

Lees graag onderweg, maar ja, dat gewicht.....
De dwarsligger lijkt mij dus ideaal.
Licht in koffer, tas. Geen overlast voor buren in trein of vliegtuig (wat dat betreft is de naam dwarsligger niet zo goed gekozen).
Nu maar hopen dat de letters niet te klein zijn :-)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.