Reisnieuws

Dit weekend! Contrabanda!

Gepubliceerd: 04 sep 2009
0

Zoek je nog iets leuks voor het weekend? Dan mag je de Tolhuistuin in Amsterdam deze zaterdag niet missen. Daar wordt namelijk het startsein gegeven voor het Contrabanda! festival.

Het Contrabanda! festival, dat jaarlijks gehouden wordt, is een muziekfestijn waar landsgrenzen en afgebakende culturen vervagen. Traditionele muziek uit alle windstreken vermengt zich met vernieuwende zang en dans.

Kick-off

Dit jaar wordt het festijn ingeluid in de nieuwe place to be, de Tolhuistuin in Amsterdam. DJ Eduardo en DJ Tommi, onder andere bekend van de befaamde Balkan Beatz en ¿Que Pasa?avonden in de Melkweg, zullen het festival inluiden, ondersteund door niemand minder dan rapper Brainpower.

Festival

Het eigenlijke festival zal van start gaan op 28 november in de Paradiso te Amsterdam, waarna het zijn tentakels uitstrekt naar Enschedé, Groningen, Utrecht, Tilburg en Den Haag.

Zulu 9.30

De befaamde Spaanse band Zulu 9.30 is alvast gestrikt om de aftrap te geven. Wie van de hedendaagse mestizomuziek houdt, dat veelal vermengd wordt met salsa, samba, cumbia, hiphip en reggeae, zal zich bij het concert volledig op zijn plek voelen. Daarnaast kun je optredens verwachten van het Oost-Europese Rotfront en het multinationale Hotel.

Tolhuistuin

Wie aankomende zaterdag vast in de sfeer wil komen, kan zich begeven naar de Tolhuistuin. Het feestje zal vervolgens doorgezet worden bij Balkan Beatz in de Melkweg.

Bereid je voor met Zulu 9.30Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Bomba Estereo brengt de zomer

Ben je terug van vakantie, of nog niet weg, maar wel behoefte om je in zomerse sferen te dompelen? Dan mag je het concert van Bomba Estereo, 22 augustus in de Melkweg (Amsterdam) niet missen.

0
Reisnieuws
Spaanse sferen in de Melkweg

De Spanjaard Pau Donés is met zijn band Jarabe De Palo enorm bekend in eigen land en heeft wereldwijd miljoenen platen verkocht. In Nederland is de band nog relatief onbekend, maar daar wordt nu verandering in gebracht. De band treedt 1 juni op i...

0
Reisnieuws
Losgaan op wereldmuziek

Bezoek aankomende week het Amsterdam Roots Festival! De elfde editie van het wereldmuziekfestival laat vanaf zaterdag de hoofdstad weer trillen op zijn grondvesten met een cocktail van internationale muziek- en dansstijlen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.