Reisnieuws

Lonely Planet gaat in hotels

Gepubliceerd: 07 feb 2007
0

Heb jij ijzersterk vertrouwen in de opinie van de Lonely Planet-schrijvers? Dan zit je altijd goed met een reis via haystack.lonelyplanet.com. Tegenwoordig biedt deze uitgeverij ook accommodaties aan op zijn website. Bezocht, beoordeeld en aanbevolen door ervaren reisjournalisten.

Het aanbod groeit met de dag, doordat er steeds nieuwe ‘ontdekkingsreizigers’ op pad gaan. Nu al beschikbaar zijn onder andere hotels en backpackers, in Maleisië, Argentinië en Nieuw-Zeeland. Niet onbelangrijk: voor elk budget is er een passende accommodatie (vlucht niet inbegrepen). Haystack
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
BBC koopt Lonely Planet

De BBC heeft de reisgidsenuitgever Lonely Planet overgenomen. De Australische uitgeverij is van eigenaar gewisseld voor 143 miljoen euro. De oprichters Ton en Maureen Wheeler houden een belang van 25 procent in 'hun' bedrijf.

0
Reisnieuws
Lonely Planet schrijver vermist

De 47-jarige Lonely Planet schrijver Clem Lindenmayer wordt sinds een maand vermist. Vanuit Tibet stuurde hij op 2 mei zijn laatste e-mail naar zijn familie in Melbourne, hij was toen vlakbij het Minya Konka gebergte aan het hiken.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.