Reisnieuws

NIEUW: Camera met beamer

Gepubliceerd: 06 aug 2009
0

Deel je reisavonturen met levensechte beelden geprojecteerd op de muur! De nieuwe compactcamera van Nikon heeft een ingebouwde projector waarmee je, net zoals de klassieke dia's, je foto's en video's vergroot kunt afbeelden.

Je komt net terug van een prachtige reis met honderden schitterende foto's en je wilt je avontuurlijke verhalen aan iedereen vertellen. Eén voor één komen je vrienden langs, nog wat familieleden, de buren, enzovoorts. Een leuke bezigheid maar toch ietwat vermoeiend. De nieuwe camera van Nikon, de Coolpix S1000PJ, biedt hier de ideale oplossing voor.

Ingebouwde projector

De ingebouwde projector is een slim idee dat we eerder al aangekondigd zagen voor mobiele telefoons. Je projecteert de beelden met een resolutie van 640 bij 480 pixels op een maximale grootte van ongeveer een meter. Je bedient de projector met de afstandsbediening en je kunt met een schuifje bovenop de camera het beeld scherpstellen.

Gezellig

Dus prik een datum en nodig vrienden en familieleden tegelijk uit. Met het nieuwe model hoef je niet meer met z'n allen voor een klein computerscherm te koekeloeren maar je kunt gezellig in de woonkamer de mooiste foto's bewonderen. Wees creatief en maak er een leuke show van!


De Coolpix S1000PJ is vanaf 17 september verkrijgbaar.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.