Reisnieuws

Ryanair start prijzenoorlog

Gepubliceerd: 12 mei 2007
0

De low-budget maatschappij Ryanair heeft een prijzenoorlog gestart door de grootste uitverkoop ooit te starten. De airline die nu al zijn tarieven inclusief toeslagen aanprijst, biedt nu tien miljoen stoelen door heel Europa aan vanaf 15 euro.

Om precies te zijn zullen 3,5 miljoen stoelen verkocht worden voor 15 euro, 3,5 miljoen voor 22 euro en de rest voor 30 euro. Ryanair denkt dat de grootse uitverkoop zal helpen om de target - dit jaar 52 miljoen passagiers vervoeren - te halen. Ook hebben ze aangekondigd dat wanneer reizigers een vlucht vinden van een andere maatschappij op dezelfde route die goedkoper is dan die van hen, ze het verschil twee keer zullen betalen.


Opvallend is dat dit aanbod komt nadat Easyjet heeft aangekondigd vluchten eruit zal halen vanwege het verminderde aantal passagiers.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
50.000 Gratis tickets bij Ryanair

Ryanair is begonnen met een tweede ronde Summer Sale. Alleen vandaag (12 juli) nog kun je een van de 50.000 gratis tickets boeken. Ja, je leest het goed: gratis! Boeken kan afhankelijk van de beschikbaarheid voor reizen in september en oktober.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.