Reisnieuws

Extra beenruimte te koop bij KLM

Gepubliceerd: 11 mei 2007
1

Te weinig ruimte in het vliegtuig? Dat kan verleden tijd zijn. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om op enkele intercontinentale vluchten van de KLM extra beenruimte te kopen. Voor 50 euro extra per vlucht (100 euro voor een retourtje) ben je verzekerd van meer beenruimte in de economy class.

Op de vluchten naar Singapore, Manilla en Curaçao kan als eerste gebruik gemaakt worden van deze service. Wel moet je via internet boeken om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Er wordt dan tijdens de boeking getoond of er nog stoelen met extra beenruimte vrij zijn. Als op termijn blijkt dat mensen inderdaad meer willen betalen, wordt de heffing ook op andere vluchten ingevoerd.

Ook teveel bagage kan wel eens een knelpunt vormen met enorm hoge toeslagen als gevolg. Ook daar heeft KLM een oplossing voor bedacht. In het najaar starten zij met een test om vooraf extra bagageruimte te reserveren tegen betaling, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.

Foto: Capital Photos for KLM ©
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
1e vlucht Virgin in Amerika

Vandaag wordt de luchtvaartmaatschappij Virgin America officieel gelanceerd. Oprichter Richard Branson van Virgin hoopt met deze maatschappij het comfort van de reiziger te verbeteren zonder dat de portemonnee daar de dupe van is.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Traveller

Door: Traveller • Geplaatst op

Tsss weer typisch KLM...Gelukkig vlieg ik intercontinentaal sowieso altijd met andere, betere (veelal aziatische) maatschappijen die standaard en geheel gratis gewoon meer beenruimte hebben. En lekkerder eten. En betere service. En goedkopere tickets,, en... en...

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.