Reisnieuws

Stadsgids als video

Gepubliceerd: 13 jun 2009
0

Binnenkort kunnen toeristen in Nederland een voorproefje van de stad nemen voordat ze hun hotelkamer uit zijn. CityFilm brengt deze zomer namelijk zeventien stedenreportages uit die speciaal ontwikkeld zijn voor hotelkamerkanalen en internet.

Sfeerimpressies
In de twintig minuten durende reportage wordt een presentator twee dagen gevolgd in de stad van bestemming. Er worden sfeerimpressies gegeven van het hotel en van de stad, maar ook van bezienswaardigheden en leuke uitstapjes. Je kunt de hele film bekijken of per stad één van de categorieën kiezen: shops, restaurants, nightlife, activiteiten of cultuur.

Presentatie
De Engelstalige films zijn gepresenteerd door Tamara Brinkman (presentatrice van RTL Travel), Mark van Eeuwen (Jack van Houten uit Goede Tijden Slechte Tijden), Emmelie Zipson (actrice in o.a. Juliana) en Jeroen Klinkers van CityFilm.

Steden
De stadgidsfilms zijn gericht op toeristen die wat te besteden hebben. De films worden ontwikkeld in samenwerking met adverteerders, lokale overheden en citymarketingbureaus. Deze zomer kun je van Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Apeldoorn, Arnhem en Dordrecht de stedenreportages bekijken.


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Reisgids voor je mobiel

Ben je op vakantie en weet je echt even niet meer waar je naartoe moet? Geen nood, Martinair heeft nu een reisgids die je overal ter wereld kunt downloaden naar je mobiele telefoon.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.