Reisnieuws

Laagste vliegticketprijzen ooit!

Gepubliceerd: 20 mei 2009
3

Elk nadeel heeft zijn voordeel, zo ook met de financiële crisis. Luchtvaartmaatschappijen gooien namelijk hun prijzen omlaag als gevolg van de crisis en steeds legere vliegtuigen.

Nu ook de zakenreiziger wegblijft, is de prijzenoorlog tussen luchtvaartmaatschappijen begonnen. Om de lege stoelen te vullen, zijn de prijzen gedaald tot een dieptepunt. Retourtjes voor verre reizen naar bijvoorbeeld Dubai, Bangkok en Johannesburg worden al aangeboden voor een kleine vijfhonderd euro, een vlucht naar New York kost je slechts € 270. Voorheen kon je hier niet eens voor naar Spanje!

Verlies
Air France-KLM maakte gisteravond bekend dat zij een verlies van enkele miljoenen heeft. Ook zij heeft een groot deel van haar vliegtickets in de uitverkoop gedaan. Niet alleen in het laagseizoen, maar ook in het hoogseizoen zijn reizen een stuk voordeliger geworden.

Foto door AngieV.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Einde aan vliegtaks

In haar strijd tegen de crisis kwam de regering deze week met heuglijk nieuws: zij schaft de vliegtaks af. De reisbranche en vliegtuigmaatschappijen zijn blij en vliegen wordt goedkoper.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Webmaster Saphira

Door: Webmaster Saphira • Geplaatst op

Beste Maria,

De link naar de aanbiedingen staat in de woorden 'vlucht naar New York': http://www.ebookers.nl/vliegtickets/vliegtickets-new-york/. Dit artikel is op 20 mei gepubliceerd, ticketprijzen worden dagelijks aangepast, dus er kan inmiddels enig verschil, hoger of lager, in de verschillende prijzen zitten. Op dit moment is de laagste prijs naar New York via deze site 352 euro, maar dit is uiteraard slechts 1 aanbieder.
Overigens is dit nog steeds de helft van de prijs die een consument een half jaar geleden betaalde.

Vriendelijke groet,

De Webmaster

vlieverloo

Door: vlieverloo • Geplaatst op

Waar bestel ik dan die goedkope vliegtickets voor New York (270,- euro)?

Graag hoor ik het van u, alvast dank en groet,
Maria van Lieverloo

RonMessing

Door: RonMessing • Geplaatst op

Voor een vlucht vanaf Schiphol naar Bali was ik 2 maanden geleden rond de 1400 Euro kwijt voor een vlucht eind juli, dat was simpelweg te veel. Dusseldorf was iets voordeliger maar nog steeds te duur. Nu was ik al een gewaarschuwd dat Frankfurt flink kon schelen als vertrekpunt. Even checken en ik kon tickets boeken voor net over de 800 Euro, dat scheelde bijna 600 Euro per persoon. Daar heb ik de 2 uur extra reistijd wel voor over. Tip probeer sites als ab in den urlaub of ferien.de of iets dergelijks. Daar krijg je niet allen de prijzen (ook voor vluchten vanaf Nederland) maar ook meteen de vliegtijden te zien. Met iets verder kijken kun je ook in plaats van om 23.00 vertrekken en om 02.00 uur terugvliegen, om 07.00 vertrekken en om 18.00 terugvliegen dat zijn bijna 2 vakantiedagen extra.

Ron Messing

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.