Reisnieuws

Wilde avonturen met Survivorman

Gepubliceerd: 29 apr 2009
0

Discovery Channel zendt vanaf vanavond het derde seizoen van het overlevingsprogramma Survivorman uit. Presentator en survivalexpert Les Stroud ondergaat enorme uitdagingen in extreme temperaturen.

Zonder eerste levensbehoeften als onderdak en voeding probeert Les Stroud zeven dagen te overleven in de wilde natuur. Hij reist door de meest onherbergzame gebieden ter wereld waarbij hij afgaat op zijn jarenlange training, instinct en overlevingsdrang. Het enige wat hij met zich meedraagt is een zakmes. Zelfs een cameraploeg wil hij er niet bij hebben. Hij filmt zijn avonturen zelf met het meer dan twintig kilo wegende cameramateriaal.

Informatief en avontuurlijk
In het derde seizoen reist Les Stroud de hele wereld over. Hij overleeft de ruige Australische Outback met enorme temperatuurwisselingen en droogte. In de Temagami in Canada moet zelfs het plaatselijke reddingsteam worden ingezet om de survivalman terug te vinden en tijdens een track door de Colorado Rockies heeft Les Stroud moeite met het vinden van voeding en water. Kijken dus, naar het derde seizoen van het informatieve en avontuurlijke programma Survivorman, elke woensdag om 22:00 uur op Discovery Channel.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Nieuw boek Discovery's Ray Mears

Ray Mears, bekend van de populaire survivalprogramma’s op de BBC en Discovery Channel schrijft ook boeken en is oprichter van Woodlore, een survival opleiding.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.