Reisnieuws

Kijk mee bij gangsters

Gepubliceerd: 26 mrt 2009
0

Vanavond begint het bloedstollende vierde seizoen van Ross Kemps on Gangs op Discovery Channel. In deze serie gaat de populair Britse acteur Ross Kemp op zoek naar de meest beruchte bendes ter wereld.

In het vierde seizoen van deze met een BAFTA Award bekroonde serie, neemt de populaire Britse acteur Ross Kemp de kijker mee op zijn reis naar Bulgarije, Los Angeles, Belize en Kenia om de leden en leiders van de beruchte gangs te leren kennen. Hij komt oog in oog te staan met de meest gevreesde bendeleden ter wereld en probeert zo ver mogelijk in hun netwerk binnen te dringen. Het resultaat is een zeldzaam en openhartig inzicht in de gevaarlijke en corrupte activiteiten van deze terroriserende gangs.

Ross Kemp
Ross Kemp kreeg internationale erkenning als onderzoeksjournalist na eerdere seizoenen van Ross Kemp On Gangs en Ross Kemp in Afghanistan. Kemp: 'Alle afleveringen zijn erg verschillend. Bijzonder trots ben ik op de Kenia special: een fascinerend verhaal dat de bendes in een politiek daglicht plaatst. We hadden nooit gedacht dat de Mungiki met ons zouden praten maar uiteindelijk hebben we zelfs de hoogste leiders ontmoet. De vuilnisbelten daar zullen me voor de rest van mijn leven bijblijven. Als een vrouw haar kind op z'n hoofd laat vallen en het dan oppakt en een lijmflesje in z'n mond stopt om het te troosten, vergeet je dat nooit meer…'

Ross Kemp on Gangs: vanaf donderdag 26 maart om 22:00 uur op Discovery Channel
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Strijden bij inheemse stammen

Op handgemaakte sandalen rennen door Mexico, akikitikickboxen in Nagaland, kanoën door Vanuatu…De mannen van de spannende nieuwe Discovery-serie ‘Last One Standing’ is niets te gek.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.