Reisnieuws

Nieuw jaar, nieuw jasje!

Gepubliceerd: 10 mrt 2009
0

Het is bijna zover... Het nieuwe nummer komt eraan! Op 17 maart ligt Columbus editie 17 in de winkels. En naast een hele schare bijzondere bestemmingen is er nog iets opvallends: een nieuw logo!

Na vier jaar, waarin Columbus zich ontwikkelde, groeide en steeds meer vrienden maakte, vonden we het wel eens tijd worden om ons kind in een nieuw jasje te steken.
Dat resulteerde in een nieuw logo. Krachtig en herkenbaar. De inspiratie kwam uit - hoe kan het ook anders - een wereldbol. De C omarmt de O, zoals een voet van een globe de wereld omarmt.

Nieuw nummer
Vanaf de aankomende editie kun je dus genieten van deze verfrissende uitstraling. Maar wie bang is voor teveel verandering, kan gerust ademhalen. Je kunt van Columbus nog steeds dezelfde hoogwaardige foto's en interessante artikelen verwachten als dat je gewend bent. Wat dacht je van het mystieke Madagaskar, het hart van Aboriginalland Arnhemland, Laos en de machtige Mekong of een pubcrawl door Ierland? Je vindt het allemaal in editie 17.

Geef je mening!
We zijn benieuwd wat je van ons nieuwe logo vindt! Deel je mening en laat hieronder een reactie achter.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Columbus-reportage wint internationale prijs

Onze eigen Columbus-fotograaf Tom van der Leij heeft de internationale prijs European Photographer of the Year Award toegekend gekregen voor zijn Caribbean-reportage in Columbus.

5
Reisnieuws
Columbus' 7 wereldwonderen

Afgelopen weekend werden in Lissabon de 'zeven nieuwe wereldwonderen' bekendgemaakt. Zeventig miljoen mensen wereldwijd hebben naar verluidt gestemd, maar het resultaat valt de Columbus-redactie tegen! Sommige wonderen staan terecht op de lijst, a...

3

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.