Reisnieuws

Hotelkamers voor 1 euro

Gepubliceerd: 08 mrt 2009
1

Nooit meer zoeken naar een logeeradres of met het nachtnet naar huis, want je boekt nu al een hotelkamer vanaf één euro! Een hotelhouder is een initiatief gestart op internet waarbij je kunt bieden op leegstaande kamers in binnen- en buitenland.

Hotels kunnen hun leegstaande kamers aanbieden op www.hotelkamerveiling.nl. Vervolgens worden deze per opbod verhuurd. Het startbod varieert van 1 euro tot een door het hotel aangegeven bedrag.

Hoe?
Wanneer je de hoogste bieder bent, ontvang je na betaling via iDEAL een digitale waardebon die één tot drie jaar geldig is. Een leuk cadeautje dus voor jezelf óf een ander, want de bon is overdraagbaar.

Nieuw concept
Zo’n zeventig hotels uit binnen- en buitenland nemen op dit moment deel aan het veilingconcept. Hotelhouder en bedenker van de site Klaas Stekelenburg hoopt hiermee een alternatief te bieden voor hotels die naar zijn idee te hoge provisies moeten afdragen aan boekingsites die een zekere monopoliepositie hebben ingenomen.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Slaapcabines op Schiphol

Een cabine van negen vierkante meter, in een hip designjasje gestoken, waar mensen een paar uurtjes kunnen bijkomen in een comfortabel bed of zich even kunnen opfrissen in een luxe badkamer. Dat is het concept van Yotel, die begin 2008 een nieuw h...

0
Reisnieuws
Eerste Ikea-hotel opent zijn deuren

Het is vanaf nu niet alleen mogelijk bij Ikea (Oslo) Zweedse gehaktballen te eten, je kunt er vervolgens met een volle maag in een gereserveerd bedje stappen. Ikea heeft namelijk een tijdelijk hostel geopend in haar vestiging in Oslo.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Bregje

Door: Bregje • Geplaatst op

Handig zo'n site, maar toch moet je wel veel geluk hebben dat je een koopje krijgt. Op de site van vakantieveilingen.nl veilen ze ook leuke vliegvakanties. Let wel op de specifieke data die je daar soms hebt, maar een koopje is het wel.
Let goed op de voorwaarden, want soms moet je in het hotel je maaltijden afnemen en daar betaal je dik voor. Ik ga liever de stad in en probeer verschillende restaurantjes uit.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.