Reisnieuws

Wildlife Fotograaf van het Jaar

Gepubliceerd: 23 nov 2008
0

Dit jaar is voor de 25e keer de wedstrijd ‘ Wildlife Photographer of the Year’ georganiseerd door BBC Wildlife Magazine en het Natural History Museum.

Recordaantal inzendingen
Voor de Wildlife wedstrijd is een recordaantal van 32.351 foto’s ingezonden door deelnemers uit 82 landen. De grootste prijs is natuurlijk de titel Wildlife Fotograaf van het Jaar, waar een beloning van € 2300,- mee gemoeid is. Daarnaast zijn er ook awards voor onder andere de beste onderwaterfoto en zwartwit foto.
De winnende foto’s worden van 28 november tot en met 8 maart 2009 getoond in het Museon in Den Haag. De tentoonstelling is van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Vanaf januari kun je met je eigen foto’s meedoen voor de competitie van volgend jaar.

De Wildlife competitie van Columbus en Animal Planet
Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan een Wildlife competitie? Dit kan ook met Reisreporter van Columbus. Als Reisreporter kun je nog tot 10 oktober 2009 mee doen aan de ‘Animal Planet Wildlife Foto van het Jaar’ . Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen de winnende foto, die groot in Columbus komt te staan. Daarnaast win je een meet & greet met een van de presentatoren van Animal Planet en een Sony ? 700 spiegelrelflexcamera met Carl Zeiss 16-80 zoomlens t.w.v. € 2000,-

De foto bij dit bericht, Zebra portret van giedo.reisreporter.nl, doet ook mee aan de Wildlife competitie van Reisreporter
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.