Reisnieuws

Google Earth op je iPhone

Gepubliceerd: 05 nov 2008
0

Je kunt nu ook via je iPhone met Google Earth de wereld over vliegen. De nieuwe functie is via de website van Apple gratis beschikbaar in 18 talen, waaronder het Nederlands.

Reis rond de wereld
Bekijk de virtuele aardbol, vlieg naar de gewenste locatie en bekijk foto’s die ter plekke gemaakt zijn of lees de bijbehorende Wikipedia-artikelen. De mogelijkheden van Google Earth zijn veel uitgebreider dan die van Earthscape, een soortgelijke applicatie die al langer beschikbaar was voor de iPhone.
Je krijgt dezelfde 3D-satellietbeelden te zien die je al gewend bent van Google Earth voor de pc en je kunt de touch-functies van je iPhone gebruiken om in en uit te zoomen. Je kunt het beeld ook verticaal kantelen en bergen in 3D bekijken.

Beelden vliegen voorbij
Google Earth houdt bij het opstarten rekening met de locatie waar je je op dat moment bevindt. Ondanks de grote hoeveelheden informatie die verwerkt moeten worden, presteert de applicatie goed op de iPhone. Routenavigatie is niet mogelijk, maar daar is Google Earth ook niet voor bedoeld.

Kijk voor meer informatie op www.iphoneplace.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Sms: 'roomservice graag!'

Roomservice via je mobiel? In samenwerking met het Malibu Beach Inn hotel, vlakbij Los Angeles, heeft softwarebedrijf Runtriz een nieuw product gelanceerd dat dit mogelijk maakt.

0
Reisnieuws
Google Earth Soedan uit de lucht

Meldden we twee weken terug nog dat je via Google Earth de verwoestingen in de Soedanese provincie Darfur kon bekijken, nu bestaat deze mogelijkheid niet meer. De website is in Soedan uit de lucht gehaald.

0
Reisnieuws
Nieuw-Zeeland op Google Earth

Met Google Earth kon je al vanuit huis de hele wereld bekijken in satelietbeelden en inzoomen op steden en gebieden. Het verkeersbureau van Nieuw-Zeeland weet daar handig op in te springen door een speciale ‘laag’ te ontwikkelen voor de geografi...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.