Reisnieuws

VIDEO: Vliegtuig landt op boot

Gepubliceerd: 28 okt 2008
6

Deze twee mannen zitten heerlijk rustig te vissen als er plotseling naast hen een vliegtuig opdoemt. De een schrikt op en probeert de ander, die in slaap is gesukkeld, wakker te maken. Kunnen ze op tijd wegkomen of niet? Bekijk hier hoe het afloopt...

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Wouliton

Door: Wouliton • Geplaatst op

Ik schreef, dat ik dit filmpje wel leuk vind, maar als deze film is afgelopen krijg je een heleboel vliegtuig crashes te zien. Daar had ik het over.

avandermoolen

Door: avandermoolen • Geplaatst op

Ik vind het ook grappig. Heb net vorige week in een watervliegtuig gevlogen. Heel gaaf! Maar in deze had ik niet willen zitten.

marion13

Door: marion13 • Geplaatst op

Ik snap niet waar iedereen zich druk om maakt. Het is gewoon maar een grappig filmpje wat in scene is gezet. Als de redactie van Columbus echte rampenfilms zo plaatsen zou ik er moeite mee hebben, maar nu kan ik er alleen maar om lachen. Een mens moet een beetje humor houden!!!!

Wouliton

Door: Wouliton • Geplaatst op

Dit filmpje is erg leuk, vooral omdat het maar film is. De rest spreekt me niet aan. Wel spectaculair, maar niet leuk als je beseft dar er slachtoffers bij vallen. Het is een voyeurisme, dat niet bij een reismagazine past. Columbus is Youtube niet. Weg er mee!!

cruise

Door: cruise • Geplaatst op

Is cool he!? Is de openingsscene uit de film Always met Richard Dreyfuss.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.