Reisnieuws

Sony World Photography Awards

Gepubliceerd: 28 sep 2008
0

Sony, hoofdsponsor van Columbus Reisreporter organiseert samen met World Photography Awards een internationale wedstrijd voor amateurs én professionele fotografen.

De wedstrijd
Voor het tweede jaar sponsort Sony de World Photography Awards (WPA), een internationale wedstrijd waarbij de beste foto's van professionele én amateur fotografen bekroond worden met een Iris D’or.

Zend ook jouw mooiste foto’s in!
Tussen 9 oktober en 31 december 2008 kun je werk indienen in verschillende categorieën waaronder: abstract, architectuur, natuur en portret. Amateurfotografen van over de hele wereld kunnen hun foto's via de WPA-website inzenden voor de amateurwedstrijd die tegelijk met de professionele wedstrijd wordt gehouden. Per categorie kun je maximaal drie foto’s inzenden. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury afkomstig van de World Photographic Academy. De winnaar ontvangt naast de Iris D’or een volledig gesponsorde opdracht om de regenwouden van de wereld vast te leggen.
Vorig jaar won Vanessa Winship de Iris D’or. De Nederlander Robin Utrecht won in de categorie Sport.
Met de jaarlijks terugkerende prijsuitreiking en het gala aan de Cote d’Azur moeten de World Photography Awards de grootste en belangrijkste prijzen in de fotografie worden.

Voor meer informatie en deelname kijk op http://www.worldphotographyawards.org

Welke Reisreporter foto vind jij dat mee zou moeten doen aan de wedstrijd? Laat het hieronder weten!

Foto: Meisje in groen door peterklomp.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.