Reisnieuws

Sony α900: 24,6 Megapixel

Gepubliceerd: 10 sep 2008
0

Sony – hoofdsponsor van Reisreporter.nl – komt medio oktober met de eerste 24,6 megapixel full-frame spiegelreflexcamera. Dit nieuwe topmodel, de α900, is hiermee uitstekend geschikt voor de wensen en eisen van professionele fotografen.

Columbus Travel
Columbus Travel
De ?900 maakt dankzij de 24.6 megapixel full-frame sensor uitzonderlijk gedetailleerde opnames. Zelfs met deze hoge resolutie is het mogelijk om continu vijf beelden per seconde te schieten!

Steadyshot
De ?900 is de eerste full-frame camera met SteadyShot in de camera-body, in combinatie met alle Sony ? lenzen corrigeert deze tot vier stappen bewegingsonscherpte. Een nieuw 9-punts AF-sensorsysteem zorgt voor een snelle en nauwkeurige autofocus.

Op het 3 inch lcd-scherm kun je je gemaakte foto’s bekijken en ook informatie als de gebruikte instellingen terugzien. Voordat je een foto maakt kun je met behulp van een preview functie zien wat het effect is van verschillende instellingen die je wilt gebruiken. Bevestig je instellingen en ze worden bewaard voor de volgende foto.

Bescherming tegen stof en vuil
Ook in zwaardere omstandigheden is de camera goed bruikbaar, het chassis is gemaakt van stevig aluminium en de bodypanelen hebben een magnesium legering. Dankzij rubberen afsluitingen wordt de camera beschermd tegen stof en vuil. Ideaal dus voor de wereld buiten de gebaande paden!

Bij de ?900 introduceert Sony twee nieuwe lenzen, een 70-400mm F4-5.6 lens en een Carl Zeiss 16-35mm F2.8 lens. De Sony ?900 heeft een adviesprijs van € 2999,-

Columbus fotografe Louise ten Have fotografeert ook met de Sony ? Serie. 'Deze nieuwe Sony ?900 lijkt me helemaal super! Ik kijk er echt naar uit!'.

Bekijk alvast alle specificaties van de Sony ?900


deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.