Reisnieuws

VIDEO: Extreme hoogtes

Gepubliceerd: 08 sep 2008
7

Krijg jij ook een kick van extreme uitdagingen? Of durf je het misschien zelf niet aan maar vind je het wel leuk om te bekijken? Bekijk dan dit filmpje!
El Camino del Rey, oftewel ‘het Koningspad’ is een vervallen wandelpad in de buurt van Malaga. Het pad is dusdanig vervallen dat er bijna nergens leuningen zijn en delen van het pad in de diepte zijn gestort. Hier moet je over verroeste metalen balken balanceren! Een hele kunst, vooral omdat het pad - wat tegen de steile wanden van een kloof is geplakt - op meer dan 100 meter boven rotsen en de rivier kronkelt. In 1992 werd dit wandelpad gesloten (als je het filmpje bekijkt begrijp je meteen waarom!) maar echte waaghalzen weten het pad nog steeds te vinden. Dit gaat niet altijd goed, meerdere waaghalzen hebben de tocht niet overleefd.

Dit filmpje kregen we van marion13.reisreporter.nl. Heb jij ook nog leuke of spannende reisvideo's gevonden? Stuur ze even naar webmaster@columbusmagazine.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

shapshap

Door: shapshap • Geplaatst op

Love it! Where do I sign up, I would love to go!

Specie

Door: Specie • Geplaatst op

Cool!! Ik zou me moeten inhouden om er niet te gaan lopen. Fantastisch pad. Twee weken geleden stond ik nog op de rand van de beroemde "Preikestolen" in Noorwegen (600 meter steil boven het fjord) en daar kreeg ik toch een wat duizelig gevoel van. Dit is dan 'slechts' 100 meter hoog, maar toch een stuk minder veilig, helaas!

seayak

Door: seayak • Geplaatst op

Geweldige film, moet haast wel gefilmd zijn door een gems.

Mier

Door: Mier • Geplaatst op

Het water loopt uit mijn handen!!! Je ziet dat de mensen die gepasseerd worden geankerd zijn, maar deze filmster is dat dus niet, anders kan ze niet zo snel passeren, ongelooflijk!! NOOIT VAN MIJN LEVEN!! ;-)

Ingestigter

Door: Ingestigter • Geplaatst op

De video bekijken is al een hele uitdaging, laat staan om er zelf te lopen!! Liever niet geloof ik.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.