Met Columbus win je nog eens wat!

Als lezer van Columbus maak je elke maand kans op gave prijzen. Voor deze ronde kun je meedoen t/m 10 augustus 2018. De winnaars worden via onze nieuwsbrief bekendgemaakt. Ook in een paar tellen kans maken? Vul onderstaande gegevens in.

Voornaam
Achternaam
E-mail adres

 

 

 

 

 

 

WIN 2 VLIEGTICKETS NAAR VIETNAM


Kans maken op twee vliegtickets naar Vietnam voor jou en je reispartner?
Prijs: In samenwerking met Vietnam Airlines geven wij 2 vliegtickets weg naar Vietnam. Vanaf Frankfurt, Parijs of Londen vlieg je naar Hanoi, in het noorden van het land. Na aankomst ben je vrij om het prachtige Vietnam helemaal te ontdekken, om vervolgens met je gewonnen ticket weer terug te vliegen vanaf Ho Chi Minh Stad in het zuiden. Zo kan je met je gratis tickets een prachtige reis maken door het land.
Hoe doe je mee:
Schiet met je mobiel een kort filmpje waarin je ons in geuren en kleuren vertelt waarom Vietnam op jouw bucketlist staat en deel ‘m op facebook.com/reismagazinecolumbus. De inzender van het leukste filmpje wint de vliegtickets!
Looptijd: t/m 31 juli 2018
Lees de actievoorwaarden

DOE MEE & WIN!

WIN TICKETS VOOR HET FESTIVAL LOLLAPALOOZA IN BERLIJN


Kans maken op tickets voor een festival binnen Europa voor jou en je festivalpartner? Schrijf je dan nu in. Meedoen is simpel!
Prijs:
2 tickets Lollapalooza Berlijn, t.w.v. € 278 (meedoen kan tot 8 augustus)

DOE MEE & WIN!  

WIN EEN ALPENTREKTOCHT ÉN EEN MINIREPORTAGE IN COLUMBUS


Kans maken op een Alpenrondreis voor jou en één reispartner? Schrijf je in voor de My Deuter Adventure-actie van outdoormerk Deuter. Ben jij klaar voor #mydeuteradventure?
Prijs: Een Alpenrondreis voor jou en één reispartner, inclusief retourvluchten van en naar München en een Futura Pro 36- of Futura Pro 34 SL-rugzak. Daarnaast maak je samen met een Columbus-professional een minireportage die in een toekomstige editie van Columbus Travel wordt geplaatst.
Hoe doe je mee: 
Stap 1 Toon ons wat bergwandelen of -beklimmen voor jou zo bijzonder maakt door jouw mooiste wandelfoto, beste uitzicht, adembenemendste panorama of spectaculairste klim op Instagram of Facebook te delen o.v.v. #mydeuteradventure.
Vergeet @deuter niet te taggen!
Stap 2 Ga naar mydeuteradventure.com, scroll helemaal naar beneden en vul je gegevens in.

  Partner:
DOE MEE & WIN!

WORD REISFOTOGRAAF VAN HET JAAR 2018 EN WIN 2 TICKETS NAAR CUBA


Heb jij een bijzondere foto gemaakt van een local of van een landschap dat zo mooi is dat iedereen er meteen naartoe wil? Of ben je getuige geweest van een ontroerend festival en heb je dat prachtig in beeld gebracht? Voel jij je een reisfotograaf in hart en nieren? Doe dan mee!
Hoofdprijs: 2 tickets naar Cuba +  € 1000 zakgeld + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
2e, 3e en 4e prijs: Olympus-camera + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
Zo doe je mee: Er zijn vier categorieën: locals, landscape, wildlife & urban.
Upload per categorie max. 3* foto's via je Reisreporter-account. Elke categorie heeft één winnaar.
De overall winnaar ontvangt de hoofdprijs. Een vakjury bepaalt wie er wint.
Looptijd: tot 8 december 2018

Lees de spelregels | Lees de spelvoorwaarden

*Bij het uploaden van meer dan 3 foto's per categorie, wordt je gediskwalificeerd.

Heb je nog geen Reisreporter-account? Partner:
MELD JE AAN