Xxgerdaxx1

profiel Xxgerdaxx1

Naam

G Porsul

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

2

Lid sinds

20 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Rome

Mijn Motto

'Haal eruit wat erin zit!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'428216' door Xxgerdaxx1 '428216' door Xxgerdaxx1

IsraëlJeruzalem

IsraëlJeruzalem

Klaagmuur met gouden.

Xxgerdaxx1

De western wall, of klaagmuur is onderhand algemeen bekend bij iedereen, en wordt ook veel bezocht door veel toeristen, en andere belangstellenden. Persoonlijk vond ik het geheel tegenvallen. Het is voor de joden een hele belangrijke plek, die m.i. Totaal niet zo behandeld wordt door heel veel mensen. Je ziet toeristen met zakken vol souvenirs naar de muur toe sjokken, hem even aanraken, en gewoon weer weg lopen. De joden die echt willen 'klagen' staan zover mogelijk weg, omdat erover de scheidingsmuur (tussen vrouwen en mannen) allemaal mensen met een camera hangen. Op shabbat werd er ook rustig gefotograveerd, terwijl dit duidelijk is dat dit niet mag. Wij voelden ons daar een beetje ' over ', echt aapjes kijken, en zijn niet lang gebleven. Dat neemt niet weg dat het uitzicht over het geheel erg mooi is!

'395037' door Xxgerdaxx1 '395037' door Xxgerdaxx1

ZwitserlandKanton Bern

ZwitserlandKanton Bern

Rodelbaan (weg) 1400m

Xxgerdaxx1

Rodelbaan op Pfinstegg. Vanuit Grindelwald, kun je met de kabelbaan naar pfinstegg. Daar is een rodelbaan, en uitkijktoren. De huisjes op de foto, staan in het dal.

'414611' door Xxgerdaxx1 '414611' door Xxgerdaxx1

LuxemburgEchternach

LuxemburgEchternach

Kanovaren Sûre

Xxgerdaxx1

Kanotocht gemaakt over de rivier de Sûre. De kanotocht ging van Dillingen naar Echternach. Leuk om te doen, en een erg mooie omgeving. Onderweg hebben we even gerust aan de kant, dit was niet echt een stopplek, dat maakt het vaak nog mooier;)

Laatste blogs (2)

Na aanleiding van een aantal reacties op mijn geschreven stukje bij mijn foto, dacht ik, ik schrijf het in een blog. Wie weet bereik ik mensen hierdoor! Wij zijn voor 8 dagen in jeruzalem. Bij mijn... Lees meer

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier