RvanHees

'508891' door RvanHees '508891' door RvanHees

ChinaShanghai

ChinaShanghai

Betoverende reflectie

RvanHees

Waitan (The Bund) in Shanghai - onvermijdelijk & ongelooflijk indrukwekkend. Vergeet voor even de duizenden andere toeristen om je heen en laat je betoveren door de reflectie van de verlichte gebouwen in het water.

'498814' door RvanHees '498814' door RvanHees

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Het laatste zonnetje.

RvanHees

Daar sta je dan, moet bevroren vingers boven op Top of the Rock (Rockefeller Center). De zon zakt langzaam weg achter de hoge gebouwen waar deze wereldstad bekend om staat. Stilte.... New York ligt er rustig en kalm bij en dit aanschouw je vanaf 260 meter hoogte.

'498665' door RvanHees '498665' door RvanHees

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Canada in de wolken..

RvanHees

Door het ijskoude water dat met liters tegelijk naar beneden knalt, krijgen ijsschotsen niet de kans te smelten. De zon heeft daarom besloten om zich alleen boven de stad te laten zien. Een prachtig gezicht, de overgang van winter naar lente..

'438067' door RvanHees '438067' door RvanHees

MaleisiëTurtle Islands

MaleisiëTurtle Islands

Van kokosnoot naar...

RvanHees

Een plek waar het zo rustig is dat de kokosnoten in alle rust uitgroeien tot palmbomen. Met als enige gezelschap enkele wandelende schelpdieren, rondscharrelende varanen en een zwijgzame toerist op zoek naar avontuur...

'482195' door RvanHees '482195' door RvanHees

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zuid-AfrikaWest Kaap

Je voelt je speciaal.

RvanHees

Nergens duidelijk aangegeven en niet genoeg geld om zich een plekje in de vele reisgidsen te veroorloven: African Dawn Bird and Wildlife Sanctuary in Thornhill. Absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. Ontelbare (soorten) vogels kwetteren vrolijk door elkaar en terwijl je hen in hun kooien begroet, wandelen verschillende kip- en eendsoorten met je mee. Verstoten aapjes, mishandelde wildcats en andere dieren die gered zijn van 'n vroege dood. Steve de luie krokodil maakt het park compleet. De knusse en ongedwongen sfeer geeft je het gevoel dat alle dieren er speciaal voor jou zijn. Een unieke ervaring. Waren we daar toch bijna zomaar langsgereden....

'435837' door RvanHees '435837' door RvanHees

BotswanaChobe National Park

BotswanaChobe National Park

Chobe National Park

RvanHees

Ontelbare olifanten, impala's, giraffen en buffels zorgen ervoor dat je continu naar je camera grijpt. Het perfecte plaatje, daar draait het natuurlijk om. Zere vingers en één oog stijf van het dichtknijpen. Maar uiteindelijk is de zon die in de Chobe River zakt, hetgeen dat mijn hart sneller laat kloppen.

'435832' door RvanHees '435832' door RvanHees

Zuid-AfrikaKaapstad

Zuid-AfrikaKaapstad

Sunrise zebra

RvanHees

Terwijl de wolken omhoog klimmen langs de bergen, laat zij de wereld op zich afkomen. Het is tijd voor 'n dag vol nieuwe avonturen... - Cape Point (07:00 uur)

'421001' door RvanHees '421001' door RvanHees

Verenigde StatenMiami

Verenigde StatenMiami

Opperste concentratie

RvanHees

De concentratie van de fotograaf Het blijft mooi om te zien hoe iemand zichzelf kan verliezen in het schieten van hét perfecte beeld. Urenlang turen met één oog stijf dichtgeknepen totdat het je gaat duizelen. Maar als het perfecte beeld eenmaal geschoten is, is dat het allemaal waard geweest.

'420995' door RvanHees '420995' door RvanHees

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Ponte Vasco da Gama

RvanHees

Expo '98 Om de grote stroom aan bezoekers aan te kunnen, werd de "Ponte Vasco da Gama" gebouwd. Een feest om te zien hoe de grappige witte vogels tijdens de eb-periode op de grond stampen op zoek naar voedsel.

'420989' door RvanHees '420989' door RvanHees

GriekenlandZakynthos

GriekenlandZakynthos

Snorkel

RvanHees

Bekijk Griekenland door een andere bril "Water is very blue here" - geen bewoner van Zakynthos die dat niet tegen ons gezegd heeft. Maar het is absoluut waar. Vissen, schildpadden en snorkelaars zwemmen rustig door het helderblauwe water op zoek naar rust en vrijheid.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier