Michellevanweert

profiel Michellevanweert

Naam

michelle Van weert

Reviews

1

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

17 July 2017

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'1104829' door Michellevanweert '1104829' door Michellevanweert

JordaniëJerash

JordaniëJerash

De parel van Jerash

Michellevanweert

De prachtige en goedbewaarde Grieks/Romeinse overblijfselen in Jerash. De stad ligt op ongeveer 35 min van de hoofdstad Amman en is makkelijk te doen met een huurauto. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Reken er ongeveer 3/4 uur vooruit en houd rekening met het weer. Ivm de warmte zou ik zo vroeg mogelijk gaan.

'1104546' door Michellevanweert '1104546' door Michellevanweert

OmanNizwah

OmanNizwah

Zonsondergang fort...

Michellevanweert

Vanwege de warmte zijn we later op de dag naar dit prachtige fort in Nizwa gegaan. En wat kan ik dit aanraden. Het goed bewaarde fort ziet er prachtig uit in de laatste zonnestralen van de dag. Met de bergen op de achtergrond geeft dit een prachtige beelden op.

'1104548' door Michellevanweert '1104548' door Michellevanweert

OmanMuscat

OmanMuscat

Sultan Qaboes moskee

Michellevanweert

De Sultan Qaboes moskee in Muscat. Deze prachtige moskee mag je niet overslaan tijdens je reis in Muscat/Oman. Als toerist mag je hier een kijken nemen iedere ochtend van 08.30-11.00 met uitzondering op vrijdag. Aanschouw de architectuur die tot in alle details prachtig is afgewerkt. De inmiddels op een na grootste handgemaakte tapijt is te bewonderen in het mannelijke gebedsruimte en is werkelijk waar prachtig. Ga optijd ivm de warmte.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier