Imke van der Veen

'1105833' door Imke van der Veen '1105833' door Imke van der Veen

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Sleeping beauty

Imke van der Veen

Dit is een heel typisch beeld in Sevilla. In heel de stad zijn er mannen die je ritjes met een paard en wagen aanbieden, voor geld natuurlijk. Op het plein hadden al deze mannen zich verzameld voor een babbel, of zoals je ziet, een lekker dutje. Deze man besloot lekker even te slapen en zich op te laten voor de rest van de middag/ avond.

'1105832' door Imke van der Veen '1105832' door Imke van der Veen

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Portret in Sevilla

Imke van der Veen

Ook deze foto is genomen terwijl ik bezig was met mijn lunch. Ik zag de vrouw aankomen en schoot snel een foto. Alhoewel de focus van de foto eigenlijk bij de vrouw had moeten liggen, kloppen de elementen er omheen wel. Ook dit portret is een typisch beeld van Sevilla. Alleen al van dit zicht kan ik onwijs genieten: overal waar je komt kun je dit soort portretten schieten en ik vind het ge wel dig! Sevilla is een echte aanrader als je houd van een stad met een mooie cultuur, fotografie, een perfecte sfeer en gezelligheid.

'1105796' door Imke van der Veen '1105796' door Imke van der Veen

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Monachil, Andalusië

Imke van der Veen

Monachil ligt vlakbij Granada. Het is een heel klein dorpje midden in de bergen, waar vooral fietsers en wandelaars naar toe gaan. In Monachil heb je een speciale wandelroute. Je komt langs watervalletjes, onwijs mooie bergen en kleurige landschappen. Tijdens de route kom je bijna niemand tegen. Het is onwijs rustig en dit is ook precies het gevoel wat je krijgt als je Monachil binnen komt.

'1105576' door Imke van der Veen '1105576' door Imke van der Veen

SpanjeGranada

SpanjeGranada

Kleine grote vriend

Imke van der Veen

Terwijl ik door de oude straten van Granada liep, kwam ik dit lieve beestje tegen. Hij kwam gelijk gedag zeggen en nadat ik voor een kwartier het beestje heb geaaid, schoot ik wat foto’s van ‘m. Door de oude straten van Granada lopen er veel honden. Wel een prachtig beeld.

'1105575' door Imke van der Veen '1105575' door Imke van der Veen

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Terras in Sevilla

Imke van der Veen

Terwijl ik op een terras aan het lunchen was kwam deze meneer achter me zitten. Hij had net stokbroden gehaald voor in huis, en besloot nu even rustig een krant te lezen onder het genot van een kop koffie. Een typisch plaatje van de cultuur in Sevilla!

'1105485' door Imke van der Veen '1105485' door Imke van der Veen

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Natuur Ronda

Imke van der Veen

In Ronda, Andalusië, zijn onwijs veel mooie dingen te zien. De stad zelf ligt bovenop de berg en is geweldig mooi. Verder zijn er wandelroutes langs en onder de brug. Dit is een echte aanrader. De stad is een perfecte combinatie van stad en natuur en er zijn prachtige uitzichten.

'1105484' door Imke van der Veen '1105484' door Imke van der Veen

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Plaza de España

Imke van der Veen

In het overweldigende Plaza de España waren mooie dingen te zien. Door het mooie weer waren de mensen gelukkig en vredig. Hier een mooi plaatje in familie-stijl.

'1105428' door Imke van der Veen '1105428' door Imke van der Veen

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Straatfotografie in..

Imke van der Veen

Kort geleden ben ik op rondreis gegaan door Andalusië, Spanje. Buiten het onwijs mooie landschap, vond ik de cultuur geweldig. De open sfeer, tapasbarretjes en mooie mensen: het heeft een grote indruk op me achter gelaten. Ik heb altijd gehouden van fotografie, maar pas hier kwam ik echt achter mijn passie: straat- en portretfotografie. Ik was helemaal in mijn element tussen de Spanjaarden. Ten slotte is deze foto de uitblinker geworden. Alles aan de foto klopte in mijn ogen en stiekem ben ik er toch wel een beetje trots op!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier