AvanLuinen

profiel AvanLuinen

Naam

A van Luinen

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

02 September 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Oeganda

Fav. stad

Sevilla

Over mij

Mijn naam is Annemiek, 22 jaar en aangestoken met het Reisvirus. Ik ben grafisch vormgever in hart en nieren en ben graag met mijn camera op pad. Ik grijp elke kans aan om een reisje te maken, al is het om de hoek en daar blog ik met veel plezier over op mijn eigen website; www.travellist.nl

Ik ben nog geen 'echte wereldreiziger' maar mijn bucketlist is eindeloos! De wereld licht aan mijn voeten en ik zal er alles aan doen om er zo veel mogelijk van te zien.

Mijn Motto

'Leef met de dag en laat je inspireren door onze mooie planeet!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'505045' door AvanLuinen '505045' door AvanLuinen

ItaliëComomeer

ItaliëComomeer

Comomeer Italie

AvanLuinen

In combinatie met een stedentrip naar Milaan, kom je bij het Comomeer volledig tot rust! Het plaatsje Como is ook heel fijn om doorheen te wandelen, en prima voor één dag. Als je meer van het gebied wilt zien, heb je echter veel meer tijd nodig!

'505052' door AvanLuinen '505052' door AvanLuinen

NederlandKinderdijk

NederlandKinderdijk

Kinderdijk

AvanLuinen

Als Nederlander was ik nog nooit bij Kinderdijk geweest. Best gek aangezien Nederland zo bekend staat om zijn molens. Ga met mooi weer en neem lekkers mee voor een picknick, én vergeet dan je zonnebrand niet!

'505142' door AvanLuinen '505142' door AvanLuinen

BelgiëBelgische Ardennen

BelgiëBelgische Ardennen

Overnachten in de...A

AvanLuinen

Één van de speciaalste plekken waar ik ooit heb geslapen. Chateau de la Poste ligt in een groene rustige omgeving en het uitzicht is prachtig. Vanaf hier ben je snel in leuke steden; Namen en Dinant, en het is een perfecte regio als je van wandelen en outdoor sport houdt!

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'503335' door Ejfovermaat '503335' door Ejfovermaat

NoorwegenNoord

NoorwegenNoord

Hamnoy in de mist

Ejfovermaat

Het prachtige kleine vissersdorp Hamnoy ligt op de Lofoten. Typerend zijn de mooie rode, houten vissershuisjes, de zgn. Rorbu. Een lokatie die je eigenlijk niet mag missen op je rondreis op de Lofoten. De dag dat wij er waren hadden we pech. Het was bewolkt met af en toe een sneeuwbui. Net nadat deze foto is gemaakt was er weer een flinke sneeuwbui. De zo typerende berg lag in nevelen gehuld. Toch wel een sfeervol plaatje geworden, ondanks het weer.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier