Anjavast

profiel Anjavast

Naam

Anja van Ast

Reviews

0

Foto's & tips

190

Blogs

7

Lid sinds

08 February 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Over mij

Fotograferen is mijn grote passie en de mooiste foto's maak ik op reis. Door deze site ben ik al mijn oude reisfoto's uit gaan zoeken en op gaan poetsen. Door de beelden herbeleef ik de reizen en zit ik dikwijls glimlachend, vol verwondering en met mooie herinneringen achter mijn PC.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

700d

Overige

18-55 mm 50 mm 55-270 mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (190)

'484911' door Anjavast '484911' door Anjavast

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zuid-AfrikaWest Kaap

Gekleurde huisjes...l

Anjavast

Het rijden van Kaapstad naar Kaap de Goede Hoop is een mooie route. Je komt dan, onder andere, langs het strand van Muizenberg waar allemaal vrolijk gekleurde strandhuisjes staan.

'487296' door Anjavast '487296' door Anjavast

MarokkoMeknes

MarokkoMeknes

Al Adam Moskee

Anjavast

In Meknes bezochten we de Al Adam Moskee. De moskee ligt midden in de stad en werd al in de 11e eeuw gebouwd. Later zijn er stukken aangebouwd. Het is een rustgevende plek die prachtig gedecoreerd is.

'486087' door Anjavast '486087' door Anjavast

MarokkoErg Chebbi

MarokkoErg Chebbi

De blauwe mannen

Anjavast

Nog eentje van de Erg Chebbi omdat het zo mooi is daar. De foto is net na de zonsopgang genomen. Ik heb al een aantal keer hier gelezen dat mensen de blauwe berbers vervelend en aanhoudend vinden. Voor ons groepje waren ze heel behulpzaam en ze vertelden over het leven in de woestijn. Uiteraard probeerden ze daarna spullen te verkopen maar dat hoort er een beetje bij. Ze leveren in ieder geval hele mooie plaatjes op.

Laatste blogs (7)

Mijn eerste echt lange reis was naar Zuid Afrika in 2007. Ik ben niet zo'n vlieger maar had de tien uur in het vliegtuig graag er voor over want wilde zo graag de dieren in de parken zien. Olifanten,... Lees meer

Op een avond in Jaipur kwam ik er achter dat ik mijn leesbril kwijt was. Een ramp want ik kan echt niets lezen zonder die bril en bovendien de foto's op het schermpje van mijn camera niet goed zien. B... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'495180' door Suuzer '495180' door Suuzer

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Flamenco ontbijtje

Suuzer

Als je het prachtige witte dorp Mijas vroeg in de ochtend bezoekt dan is het er nog heerlijk rustig, op het pleintje bij de kerk staan wat oudere mannen met elkaar te praten, de barretjes worden geopend voor het ontbijt of een kop koffie. Het is nog niet zo heet, wij waren er in het hoogseizoen, veel toeristen bezoeken dit dorp vanuit Malaga om eens een dagje wat anders dan te doen (dan strand), voor die tijd waren wij alweer weg, bij deze leuke bodega met de blauwe stoeltjes hebben we heerlijk ontbeten.

'493811' door Papatuti '493811' door Papatuti

CubaHavana omgeving

CubaHavana omgeving

Overal oude auto's

Papatuti

Een echt museum en walhalla voor autoliefhebbers. Overal waar je kijkt zie je oude Amerikaanse auto's. Sommige goed onderhouden, maar de meeste kraken, piepen en roken...

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier