Bermuda Beste reistijd

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Bermuda

Het weer in Bermuda

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bermuda te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bermuda? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Bermuda

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bermuda:De temperatuur op Bermuda varieert tussen de 20°C en 30°C. De Britse kolonie is loyaal met de temperaturen en zonneschijn. Ook met regen het gehele jaar door, maar omdat deze buien krachtig, kort en meestal ’s nachts zijn heb je er over het algemeen geen last van. Bermuda ligt op twee uur vliegen van New York en is dan ook een populaire vakantiebestemming in de zomer voor Amerikanen. Dus wil je de mensenmassa’s mijden ga dan buiten het hoogseizoen. September t/m november heeft de lekkerste temperatuur.