Kanton Bern

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kanton Bern image

Kanton Bern

Kanton Bern
Zwitserland
Schenkel

PARASAILING

Heerlijk lig ik tedromen in het groene gras tussen de alpenbloemen dit is echt genieten .Zachtjes word ik in de droom gezogen,boven mij in de lucht....is dat een vogel nee,het is een parasailer .Wat moet dat geweldig zijn zo hoog en zo vrij als een vogel vliegen in de lucht.
Even denk ik zal ik zwaaien maar ach nee,hij vliegt alweer verder hoger en hoger met de wind mee.
Heerlijk doezel ik verder zou ik dat ook niet eens kunnen dan ben ik vrij vrij omtegaan en steeds hoger hoger dan de meeste vogels.

Dan op eens schrik ik wakker plof er zit opeens iemand naast me o het is Dirk ik vertel hem van mijn droom en hij zegt spontaan kom wij gaan eens kijken of dat hier ook ergens kan.Even schrik ik zal het dan echt gaan gebeuren!!!.

Helaas bij ons hotel vertellen ze ons dat er in Mei geen duo sprongen worden gemaakt maar als we het willen wij dan naar Interlaken moeten gaan.
Helemaal opgewonden vertrekken wij 3 dagen later met de trein naar Interlaken daar moet het dus gaan gebeuren.

Wij zijn vertrokken met mooi weer maar daar aangekomen ziet het er zeer somber uit,gelijk gaan wij naar een buro waar ze duo sprongen maken en ons alles over parasailen kunnen vertellen .
Maar helaas hebben we pech op deze sombere dag geen duosprongen of de zon moet heel snel komen.

HEt was ons niet gegund dus dromen we maar heerlijk verder......en wie weet eens komt de dag dat ook wij parasailen gaan