Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

GGMAF: I Love Camping!

Noord Brabant
Nederland
Kellybaetsen

GGMAF: I Love Camping!

Daar stond ze dan…mijn vrouwtje. Ze kwam binnen bij mijn gastmama en ik wist het meteen. Met haar moet ik mee naar huis. Ik draaide en speelde en liet zien dan ik al heel goed in vuilnisbakken kon klimmen…zoals een echte kat dat doet. Dat gaf de doorslag want de bekende smeltende ogen kwamen te voorschijn. Kat in het bakkie! Een enkeltje ‘huize Baetsen’ was mijn beloning en ik werd Zarah gedoopt.
Was dat even schrikken bij aankomst want het feit dat ik dit huis moest delen met een harige rooie, was mij niet verteld. Staat daar zo’n roodharige feeks op mij te wachten. Daar heb ik niet voor getekend!
Ondanks het feit dat ik in een handpalm pas, zal ik eens laten zien wie hier de baas is. Dit is mijn huis! Let the party started!

Dat ik energie voor tien heb, wordt al snel duidelijk. Vrouwtje en die rooie worden horendol van mij. Als kleuter zijnde is mijn grootste hobby uiteraard heeeel veeeel spelen.
Maakt niet uit waarmee als ik er maar lekker gek mee kan doen: muizen, hengels, pingpongballetjes, beesies, tunnels, mijn tent, de tenen van mijn vrouwtje en het beste van allemaal, die rode staart. Helaas krijg ik maar al te vaak op mijn donder als ik daar weer eens in hang…verdorie. Mijn eigen staart is dan een goede tweede optie.
Mijn bijnaam ‘kruimel’ wordt al snel omgedoopt tot ‘gevalletje ADHD’ en zelfs ‘Zwelgje’ passeert de revue. Tja, ik ben dol op klimmen en menig palmboom in huis is niet veilig voor mijn Tarzan-kunsten om over de kerstboom nog niet te spreken. Dat is toch werkelijk het meest briljante en glimmende ding op deze aardbol. Dat zijn inderdaad feestweken! Yiehhaaaa!
Het valt mijn vrouwtje op dat ik dol op kamperen ben. Om de haverklap is ze me kwijt om mij vervolgens terug te vinden in dozen, tassen, bomen en overal waar ik in kan klimmen.

Helaas breekt daar het moment aan dat ik de zes maanden grens bereik en het vrouwtje overweegt nog net niet om mij een dosis ritalin te voeren. In plaats daarvan hangt ze de vlag uit en ik wordt met spoed naar die belachelijke dierendokter gebracht. Dat ik direct na de behandeling en narcose als een speer de bench uit hol, is een raadsel te noemen.
I'm back again! Ik heb nog steeds energie voor tien alsof ik een treetje Red Bull heb gedronken. Vrouwtje wacht geduldig af en langzaam verander ik van een lastige puber in een jong volwassene. Het vrouwtje haalt opgelucht adem ondanks het feit dat ze het toch wel jammer vindt dat die kittenperiode nu definitief voorbij is.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit want verbazingwekkend transformeer ik in een heuse schootkat! Mijn vrouwtje is als een kind zo blij nu ik dagelijks in ben voor langdurige knuffelsessies en ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Wie had kunnen denken dat deze lastige puber een kwijlende schootkat zou worden? Ik ook niet maar dat kwijlen had ik ook liever weg gelaten. Ik kan er echt niets aan doen maar die massages zijn ook zo lekker. Erg charmant is het niet als ik weer druppels aan mijn kin heb hangen maar het gebeurt gewoon. Te genant voor woorden!
Een tweede eigenaardigheid is dat ik graag apporteer, muizen uiteraard, waardoor ik haast zou denken dat die dierendokter een foutje heeft gemaakt. Vrouwtje snapt er niets van en noemt mij vaak een halve hond. Hoe beledigend is dat voor een kat!?
Een ding is niet veranderd. Mijn liefde voor kamperen! Ik kruip nog steeds met liefde en plezier overal in maar dan wel om er een dutje te doen…prrrrr…heerlijk! O ja…en die strijd met die rooie? Die heb ik verloren. Het is toch niet zo’n feeks als ik gedacht had dus hebben we de strijdbijl maar begraven…voorlopig! Haha, prrrrrrrrr!!

Foto's

0f174.jpg
0f174.jpg
Kellybaetsen
feb9d.jpg
feb9d.jpg
Kellybaetsen
6f227.jpg
6f227.jpg
Kellybaetsen
6f227.jpg
6f227.jpg
Kellybaetsen
6f227.jpg
6f227.jpg
Kellybaetsen
8ebe6.jpg
8ebe6.jpg
Kellybaetsen
0f174.jpg
0f174.jpg
Kellybaetsen
6f227.jpg
6f227.jpg
Kellybaetsen