Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch visum

Als je op reis gaat naar Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

Beste foto's & tips van Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

'508184' door TravelGoom '508184' door TravelGoom

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

Opweg naar de hut

TravelGoom

Tandradtreinen brengen je hoog boven de wolken in de Jungfrauregion waar het fantastisch wandelen is. Hier vlak onder de Jungfrau, berg en naamgever van de omgeving. Twee wandelaars op weg naar de hut voor een korte pauze.

'509227' door TravelGoom '509227' door TravelGoom

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

Een rustplek boven de

TravelGoom

Twee bankjes op de rand tussen wolken en de Fallbodensee. Het kunstmatige meer is favoriete stop voor de bergwandelaars in de Jungfrau-regio. Doodstil nog , vroeg in de ochtend.

'524270' door TravelGoom '524270' door TravelGoom

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

De ochtend is blauw

TravelGoom

De ochtend is blauw in de schaduw van de enorme Eigerwand. De kunstmatige Fallbodensee staat er strak bij zodat de Wetterhorn (met sneeuw) er in kan weerspiegelen. Nabij de Fallbodensee stopt de Jungfraubahn zodat je in deze omgeving aan de wandel kunt.

Laat kaart zien