Zwitserland

Wandelen in omgeving Interlaken

EenReiziger was hier op 2019-08-07 Gepost op: 2019-10-24 1 reacties.

Na alle prachtige verhalen, doorreizende vrienden en magische Instagram foto's zijn wij afgelopen zomer naar Interlaken in Zwitserland gereisd. De reis begon voorspoedig en de stemming zat er aan het begin al lekker in. 

Heenreis met de trein naar Zwitserland

Vanaf Amsterdam Centraal vertrok de ICE International naar Frankfurt. Hier konden wij overstappen op een volgende trein naar Zwitserland. Op station Bern Hbf stapte wij uit de trein en hebben wij heerlijk gegeten bij een restaurantje naast het treinstation.

Later hebben wij onze reis vervolgt per Regionale trein naar Thun. Hier werden wij opgehaald door de verhuurder van de AirBNB. 

Wandelroutes in InterLaken

Het stikt van de wandelroutes in de omgeving. Verschillende baantjes helpen je eventueel naar de top voor prachtige uitzichten, Alpenmeertjes en wandelroutes. Wij hebben alle wandeltochten van begin tot eind getrotseerd. 

  • De Bruggenroute
  • Morgenberghorn
  • Berner Volralpenweg

Zeker op de Berner VOlralpenweg stikt het van de watervallen, grotten en prachtige uitzichten. Het is dan ook niet voor niets dat er naast de toeristen ontzettend veel lokale bewoners rondlopen.

Eten

Het eten is altijd heerlijk in Zwitserland, maar de prijzen vallen tegen. Een simpele lunch rondom de wandelroutes verschilt van 15 tot 20 euro. Flink aan de prijs, maar je eet zeker niet teveel!

Einde van de vakantie

Aan het eind hebben wij nog een rondvaart over de Thunsee gemaakt en op deze manier de vakantie afgesloten. Was een groot succes en een aanrader voor elke Colombiaan. Terug zijn wij met de trein naar Bern gereisd, waarna het vliegtuig naar Schiphol reeds klaar stond. 

0
1

Foto's bij dit blog

Wandelen in omgeving Interlaken
Alle blogs van EenReiziger
 

1 reactie(s) bij "Wandelen in omgeving Interlaken"

  • profile image comment

    Die wandelroutes interesseren me wel!

    Door Elleke • geplaatst op 2019-10-28 05:45:14

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.