Kanton Aagrau image
Kanton Aagrau image Kanton Aagrau image

Kanton Aagrau

Beste reistijd

Kanton Aagrau
Zwitserland
Terapixel

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Kanton Aagrau

Het weer in Kanton Aarau

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis  wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kanton Aarau te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kanton Aarau? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Kanton Aarau

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Kanton Aarau:
Het weer in Zwitserland is meer afhankelijk van de hoogte waarop je je bevindt, dan in welke regio. Bereid je daarom altijd voor op zowel warm als koud weer als je je koffer pakt. In de dalen varieert de temperatuur tussen 3°C in de winter en 23°C in de zomer als de Föhn (een warme constante wind) door het land blaast. In het zuiden van Zwitserland heerst een mediterraan klimaat. Wintersport daargelaten is de zomer de beste reistijd, hoewel het dan meer kan regenen. Neem je genoegen met een iets lagere temperatuur, kies dan mei, juni en september met als groot voordeel minder toeristen.