Bazel

Deze stad, gelegen op het drielandenpunt van Frankrijk, Duitsland en Bazel, leent zich uitstekend voor een stedentrip met veel museumbezoeken. Het uitgaansleven schijnt hier een hele happening te zijn. Vlakbij de stad liggen het Zwarte Woud, de Vogezen en Jura. Een van de belangrijkste etnografische musea van Europa is in Basel gevestigd: het Museum der Kulturen. Ook voor de liefhebber van moderne kunst en architectuur heeft de stad heel wat te bieden, bijvoorbeeld de Tinguely-fonteinen en de BIZ-Turm. De stad heeft te veel vooraanstaande musea in zijn bezit om op te noemen.

Informatie over Bazel

Beste foto's & tips van Bazel

'492998' door Lyske1980 '492998' door Lyske1980

ZwitserlandBazel

ZwitserlandBazel

Basel

Lyske1980

Basel is een gezellig stadje met mooie, oude gebouwen. Beklim ook de 'Basler Münster' kerk voor een goed uitzicht over de stad!

'363731' door sent '363731' door sent

ZwitserlandBazel

ZwitserlandBazel

Bazel

sent

On the way to Italy i stop in Bazel. It's really lovely small city with incredible art collections in galleries and museums. I can recommend to visit it to everyone. :)

'404624' door afpmvannunen '404624' door afpmvannunen

ZwitserlandBazel

ZwitserlandBazel

Een andere manier van

afpmvannunen

Op de muur tegenover een muziekcafé vind ik dit mooie schilderwerk. Tussen de diverse artiesten vind je een aantal aankondigingen. Dit ook een soort van reclame maken voor je café.

Laat kaart zien